Γρεβενά: Απάντηση από την ΝΔ για ποινικές διώξεις σε στελέχη της ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Γρεβενά: Απάντηση από την ΝΔ για ποινικές διώξεις σε στελέχη της ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

«Επίσημη απάντηση», ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ για την εμπλοκή στελεχών της στην υπόθεση κονδυλίων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών για την οποία ασκήθηκαν ποινικές διώξεις, γιατί σε διαφορετική περίπτωση η σιωπή ισοδυναμεί με κάλυψη στελεχών της.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα θέμα στο οποίο υπάρχει εμπλοκή στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σε σκάνδαλο χάνεται «ως διά μαγείας» από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης», παρατηρεί η Κουμουνδούρου και σχολιάζει: «Όπως φαίνεται, η ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και η επιβολή περιοριστικών όρων σε δύο στελέχη της ΝΔ, τον πρώην βουλευτή Τιμολέοντα Κοψαχείλη και τον πρώην νομάρχη Δημοσθένη Κουπτσίδη, για υπόθεση που αφορά μελέτη ύψους 800.000 ευρώ, η οποία, σύμφωνα με τη δικογραφία, δεν παραδόθηκε ποτέ στην αρμόδια αρχή της Νομαρχίας Γρεβενών, δεν είναι ικανή να συγκινήσει τα ΜΜΕ».

Δεν τολμάμε ούτε να φανταστούμε τι θα είχε συμβεί στην περίπτωση που ένα οποιοδήποτε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε την παραμικρή εμπλοκή σε παρόμοια υπόθεση, η οποία μάλιστα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί ταυτόχρονα τη ΝΔ να τοποθετηθεί δημόσια.

«Περιμένουμε ακόμα την επίσημη απάντηση της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη για το θέμα. Η σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης ισοδυναμεί με κάλυψη των στελεχών της», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και κάνει ειδική αναφορά σε δελτίο Τύπου που εκδόθηκε το βράδυ της Τρίτης, και με το οποίο η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για λάσπη και ψέματα, χωρίς όμως να διευκρινίζεται για ποιο θέμα διατυπώνονται οι καταγγελίες. «Δεν έχουμε τηλεπαθητικές ικανότητες για να καταλάβουμε αν αναφέρονται στα Γρεβενά, συνηγορώντας υπέρ των κατηγορουμένων, ή σε άλλη υπόθεση», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για το συγκεκριμένο δελτίο Τύπου της ΝΔ.

ert.gr




Leave a Reply

Your email address will not be published.