Γρεβενά: Ιδρύεται τμήμα Μεταγωγών

Γρεβενά: Ιδρύεται τμήμα Μεταγωγών

Την δημιουργία τμήματος Μεταγωγών στην Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών εξήγγειλε ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης στη διάρκεια επίσκεψης του στα Γρεβενά, ενώ ανέφερε ότι δρομολογείται και τη μετεγκατάσταση της Διεύθυνσης στο νεόδμητο κτήριο της σχολής Αστυφυλάκων.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνο Τσουβαλά, το τμήμα Μεταγωγών, που θα στελεχωθεί από 40 με 60 άτομα αναμένεται να συσταθεί μετά τον Οκτώβριο, ενώ η δημοπράτηση των έργων για τη μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών στις αρχές του 2017.

Όπως ανέφερε ο κ. Αναγνωστάκης κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας θα αξιολογήσει το ήδη υπάρχον ιδιόκτητο οίκημα,  που βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι κατάλληλο για τη στέγαση του τμήματος Μεταγωγών.

Από την πλευρά του ο βουλευτής Γρεβενών του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μπγιάλας, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις αυτές, τόνισε πως «η Κυβέρνηση δεν έρχεται στα Γρεβενά για να υποσχεθεί έργα, αλλά για να τα υλοποιήσει».

Πηγή: ert.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.