Οδοιπορικό στη Γράμμουστα – τα προβλήματα των κατοίκων (φωτό – βίντεο)

Οδοιπορικό στη Γράμμουστα – τα προβλήματα των κατοίκων (φωτό – βίντεο)

Στο ακριτικό χωριό Γράμμος βρέθηκαν σήμερα Τρίτη 30 Αυγούστου ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος και ο Δήμαρχος Νεστορίου Πασχάλης Γκέτσιος συνοδευόμενοι από υπαλλήλους της Αντιπεριφέρειας και δημοσιογράφους. Τους δύο άνδρες υποδέχτηκε στη Γράμμουστα η τοπική Πρόεδρος Αλέκα Μάτσια και κάτοικοι του χωριού οι οποίοι και εξέθεσαν τα προβλήματα της περιοχής τόσο στον Αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος επισκέπτεται για πρώτη φορά την περιοχή, όσο και στον κ. Γκέτσιο.

Έμφαση δόθηκε στην ανάγκη αποκατάστασης των προβλημάτων των κτηνοτροφικών δρόμων, στην παντελή απουσία τηλεπικοινωνιακών υποδομών (σταθερές γραμμές αλλά και κεραίες κινητής τηλεφωνίας) -δεν μας επιτρέπεται ούτε να αρρωστήσουμε είπαν με νόημα οι κάτοικοι-, αλλά και στις ζωοκλοπές από Αλβανούς, φαινόμενο που βρίσκεται σε έξαρση.

Παράλληλα, δήλωσαν την ικανοποίησή τους για μια σειρά έργων που πραγματοποιήθηκαν από το Δήμο Νεστορίου και κυρίως αυτά που αφορούν το οδικό δίκτυο.

Μάρκος Πετρόπουλος

DSCN7416 grammousta (15) grammousta (16) grammousta (17) grammousta (18) grammousta (19) grammousta (20)

Φωτογραφίες από τα πρώτα βήματα αποκατάστασης της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με την οικονομική ενίσχυση του Δήμου Νεστορίου ύψους 3.800 ευρώ. Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση της σκεπής και πλέον γίνεται προσπάθεια αποκατάστασης του εσωτερικού του ναού.

grammousta (1) grammousta (2) grammousta (3) grammousta (4)  grammousta (6)  grammousta (8) grammousta (9) grammousta (10) grammousta (11) grammousta (12)

Leave a Reply

Your email address will not be published.