Πανελλήνιος διαγωνισμός σχεδίου μόδας 2015-2016 με βάση τη γούνα

Πανελλήνιος διαγωνισμός σχεδίου μόδας 2015-2016 με βάση τη γούνα

Πανελλήνιο διαγωνισμό σχεδίου μόδας 2015-2016 με βάση τη γούνα διοργανώνειη Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, στην οποία δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητευόμενοι σπουδαστές Σχολών Σχεδίου Μόδας και απόφοιτοι των τελευταίων 4 ετών.
Οι κατηγορίες είναι δύο, WOMENSWEAR και MENSWEAR.
Οι συμμετοχές θα αποστέλλονται με e-mail στο helfurfe@otenet.gr της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να στείλουν
α) Τα Σχέδιά τους (έως 3) το ένα το οποίο θα είναι μόνο από γούνα και δύο υποστηρικτικά κομμάτια που θα εμπεριέχουν γούνα   σε Α4 ( jpeg Format, όχι μεγαλύτερα από 2ΜΒ)
β)Βιογραφικό Σημείωμα.
ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Τα σχέδια των νικητών θα γίνουν έτοιμα ενδύματα με έξοδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και θα ακολουθήσει η φωτογράφιση των ετοίμων πλέον ενδυμάτων τους.
Κατόπιν θα δοθεί στους νικητές ένα link όπου θα πρέπει να  στείλουν τις  αιτήσεις τους, μαζί με όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά (στα Αγγλικά) καθώς επίσης και την φωτογραφία του έτοιμου ενδύματος. Την επιμέλεια και τα έξοδα της φωτογράφισης αναλαμβάνει η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας.
Μ’ αυτόν τον τρόπο θα συμμετέχουν στον Διεθνή Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας 2016, που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας IFF σε συνεργασία με την VOGUE, από τον οποίο διαγωνισμό θα επιλεγούν 12 νικητές που θα μεταβούν στο Μιλάνο κατά τη διάρκεια της MI-FUR. Τα έξοδά των 12 νικητών απ’ όλο τον κόσμο για Μιλάνο τα καλύπτει η IFF. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούν γουνοποιητικές επιχειρήσεις και να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στο προϊόν της γούνας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας στα τηλέφωνα 2467022171 & 2467027980 (9:30-13:30) e-mail: helfurfe@otenet.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published.