Ένα διαφορειτκό, ανθρώπινο, κάλεσμα για γουνοποιούς

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών καλεί όλους τους γουνοποιούς, επιχειρηματίες, εργαζόμενους ή όποιον εμπλέκεται στον κλάδο της γούνας να συμμετέχουν στην  ειδική ενημερωτική παρουσίαση – δειγματοληψία για το σημαντικότατο θέμα της Δωρεάς Μυελού των Οστών που θα γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της Παρασκευής 6 Μαΐου 2016, στον χώρο του εργοστασίου της  εταιρείας D.T.S. – Δίτσιος Α.Ε. (περιοχή ΒΙ.ΠΑ).

Επειδή η εύρεση συμβατού δότη είναι δύσκολη αλλά καθορίζει την επιτυχία θεραπείας ασθενών με λευχαιμία, είναι σημαντικό να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Στη λήξη της κάθε παρουσίασης θα πραγματοποιείται δειγματοληψία στους ενδιαφερόμενους να καταγραφούν ως εν δυνάμει δότες, καθώς οι τεχνικές λήψης δείγματος έχουν υπεραπλουστευτεί και είναι πλέον εντελώς ανώδυνες (συλλογή σιέλου).   Δότες μυελού των οστών μπορούν να γίνουν υγιή άτομα ηλικίας 18-50 ετών.

Η εκδήλωση, πραγματοποιείται μετά από πρωτοβουλία της κ. Αγγελίνας Δίτσιου από το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (KEΔMOΠ) – “Χάρισε Ζωή”. 

Με εκτίμηση

Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών

Leave a Reply

Your email address will not be published.