Κυκλοφόρησε ο (φανταστικός) κύριος Χρόνος του Αλέξη Γούδα

Προσπάθησα και γω σαν κύριος Χρόνος να βγάλω μια selfie – σαν τους μήνες που φωτογραφίζονται συνέχεια στη γαλαρία του λεωφορείου – αλλά δεν τα καταφέρνω καλά με αυτά τα πράγματα. Άλλωστε πως μπορεί κανείς να φυλακίσει σε μια φωτογραφία τον χρόνο;

Ο κ.Χρόνος σταμάτησε ξαφνικά το λεωφορείο , ακούγοντας τη δυσάρεστη είδηση στο ραδιόφωνο . Άνοιξε την πόρτα και κατέβηκε μόνος περπατώντας μέχρι την άκρη του δρόμου .Εκεί στάθηκε κοιτώντας τον ορίζοντα ενώ όλοι οι μήνες τον κοιτούσαν από το παράθυρο αμίλητοι.
”Οι αιώνες και οι άνθρωποι αντιγράφουν αλλήλους” ψιθύρισε και επέστρεψε σιωπηλός στο τιμόνι για να συνεχίσει το ταξίδι του.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι κυκλοφορήσαμε ! Ο κύριος Χρόνος από σήμερα ξεκινάει επίσημα το ταξίδι του με το τεύχος της Άνοιξης ! Ευχαριστώ όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα τον Elijah Elijah και την Eleutheria Vlaxopoulou ! Για περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα Ο κύριος Χρόνος και οι φίλοι του – Μουσικό Παιδικό Καλαντάρι . Για τους φίλους στην Καστοριά προς το παρόν αποκλειστική διάθεση από το PrintZone Ορεστείων 8 μέχρι να ανεβεί και στα ράφια των βιβλιοπωλείων το προσεχές διάστημα.

Ο κ. Χρόνος γράφει:
Γεια σας ! Κύριος Χρόνος εδώ ! Ήθελα κ γω με τη σειρά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’όσους δούλεψαν μαζί μου , για να μπορεί η ιστορία μου να φτάσει στα αυτιά των παιδιών !
Διότι από Δευτέρα κυκλοφορούμε ναι !
Ευχαριστώ λοιπόν τον Lazaros (lazaros kapsimalis) που οδηγούσε αντί για μένα το λεωφορείο σαν κύριος Χρόνος κ αυτός ! Τους εκλεκτούς φίλους από την Κύπρο που περνάω κάθε εποχή – η Κύπρος είναι θαύμα – Tefkros Neocleous και Stelios antoniou αηδόνια της άνοιξης και οι δυο τους ! Ευχαριστώ την Ελευθερία που με ζωγράφισε , εμένα και όλους μαζί ! Και τον Ηλία τον μηχανικό ! Όποτε πάθαινε βλάβη το λεωφορείο ήταν εκεί και την διόρθωνε στο λεπτό ! Ευχαριστώ επίσης τον Βασίλη τον ψηλό τον όμορφο ακούραστο συνεργάτη για όλες τις δουλειές , την Τατιάνα την Βασιλική , την Αντελίνα ,τον Γρηγόρη και τέλος το φιλαράκι μου την Ντότα PrintZone που της χρωστάω κέρασμα ! Ξέχασα κανέναν ; Νομίζω πως όχι . Θα επανέλθω με λεπτομέρειες εντός των ημερών !

Με εκτίμηση
Κ.Χρόνος

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.