Χρυσαυγίτης ο αγρότης που έσπασε το περιπολικό στη Λ. Αθηνών

Μέλος της Χρυσής Αυγής είναι ο αγρότης που συνελήφθη από την αστυνομία για τα επεισόδια την Παρασκευή στη Λ. Αθηνών  και τον βανδαλισμό περιπολικού.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο 30χρονος αγρότης από τη Νεμέα, πριν από 15 ημέρες συμμετείχε στη συγκεντρωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια, έξω από τα γραφεία της Οργάνωσης στη Λ, Κατεχάκη.

Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σχετικά με τους βανδαλισμούς του περιπολικού, όπου  συμμετείχε μαζί με άλλους δύο αγρότες ότι ” παρασύρθηκε”.

Αρνήθηκε ότι παραμένει μέλος της Χρυσής Αυγής και αποχώρησε από την οργάνωση μετά από διαφωνία του με τον Στάθη Μπούκουρα. Βέβαια τα γεγονότα όπως και οι αναρτήσεις που συνήθιζε να κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα και λίγες ώρες μετά τα επεισόδια των αγροτών με την αστυνομία στο Χαϊδάρι, με απειλητικό και χλευαστικό περιεχόμενο για το ΚΚΕ, τη Δημοκρατία και τους αγωνιστές νεκρούς του Πολυτεχνείου.


Στην κατ΄ οίκον έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του στο χωριό Δάφνη Νεμέας, δν βρέθηκε κάτι ύποπτο.

Όσον αφορά στις έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο αγροτών που έσπασαν το περιπολικό, στη Λ. Αθηνών εκκρεμεί η ταυτοποίηση του από την ΕΛ.ΑΣ. Επίσης, σύμφωνα με πηγές των διωκτικών αρχών, αναζητείται ο ιδιοκτήτης ενός φορτηγού, που συμμετείχε στο κομβόϊ των αγροτών που ενεπλάκησαν στα επεισόδια στο Χαϊδάρι,  στην καρότσα του οποίου (κλειστού τύπου)  φέρεται να κουβαλούσε δεκάδες καδρόνια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.