Βομβάρδισαν με… γλάστρες άνδρα που ετοιμαζόταν να σκοτώσει τη γυναίκα του!

Βομβάρδισαν με… γλάστρες άνδρα που ετοιμαζόταν να σκοτώσει τη γυναίκα του!

Με γλάστρες βομβάρδισαν αυτόπτες μάρτυρες, από τα μπαλκόνια τους, έναν Τούρκο που ετοιμαζόταν να δώσει τη χαριστική βολή και να σκοτώσει τη γυναίκα του.

Οργισμένος επειδή  η σύζυγός του είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου, ο Τούρκος πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα δύο φορές στη μέση ενός δρόμου στη λαϊκή συνοικία Γκαζιοσμανπασά στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Doğan.

Oι πυροβολισμοί ξεσήκωσαν τη γειτονιά και οι κάτοικοι, ανήσυχοι, βγήκαν στα παράθυρά τους για να δουν τι γίνεται. Μπροστά στο σκηνικό, φώναζαν για βοήθεια και κατόπιν άρχισαν να πετάνε γλάστρες εναντίον του δράστη. Την ώρα που ετοιμαζόταν να της δώσει τη χαριστική βολή, οι γείτονες βομβάρδισαν τον παρ’ ολίγον συζυγοκτόνο με  γλάστρες για να τον σταματήσουν.

Η γυναίκα και ο αδελφός της που τη συνόδευε τραυματίστηκαν, η ζωή τους ωστόσο δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, πρόσθεσε το Doğan.

Τα κρούσματα βίας εναντίον των γυναικών έχουν αυξηθεί στην Τουρκία, όπου κατά μέσο όρο, δύο γυναίκες δολοφονούνται κάθε ημέρα.

news.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.