Γιατροί του Κόσμου: «Λίγο γάλα για Πολλά παιδιά» υπό την αιγίδα του Δ. Θεσσαλονίκης

Γιατροί του Κόσμου: «Λίγο γάλα για Πολλά παιδιά» υπό την αιγίδα του Δ. Θεσσαλονίκης

 

Ελάτε να στήσουμε όλοι μαζί για 5η χρονιά ένα δέντρο από γάλα για να έχουν και αυτά τα Χριστούγεννα, όλα τα παιδιά ένα ποτήρι ζεστό γάλα. Μια μικρή αλλά σημαντική χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης σε μια περίοδο που η χώρα μας βιώνει ανθρωπιστική κρίση και όλοι έχουμε ανάγκη να κάνουμε κάτι συμπράττοντας για όσους το χρειάζονται.

Στην περσινή γιορτή μας η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Συγκεντρώθηκαν πάνω από 55.000 κουτιά γάλα και 4 τόνοι τρόφιμα σε όλη την Ελλάδα. Φέτος, σας περιμένουμε πάλι στη Θεσσαλονίκη στις 18 Δεκεμβρίου στον Πεζόδρομο Αγ. Σοφίας από τις 10:00-22:00, με κορύφωση της γιορτής μεταξύ 17.00-21.00 μμ.

Κοντά μας θα είναι η ομάδα κρουστών του Προγράμματος Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ», η Εθελοντική Ομάδα ThessalonikiNext2U και οι Εθελοντές Θεσσαλονίκης- Αγάπη χωρίς Σύνορα.

 Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί για τα παιδιά όλου του κόσμου, ενισχύοντας με όσα περισσότερα γάλατα εβαπορέ μπορούμε. Συγκεντρώνουμε επίσης τρόφιμα μακράς διαρκείας για να τα διαθέσουμε στις κοινωνικές δομές σίτισης του Δ. Θεσσαλονίκης.

Διαδώστε το και προωθήστε το σε όλους!

Κανένα παιδί στην Ελλάδα μόνο του, αβοήθητο και απροστάτευτο!!

9e5f9ac2-d490-4250-aa2c-de8c6fbce1f9

Leave a Reply

Your email address will not be published.