Συγκλονίζει η Μαριέττα Γιαννάκου: Δε φοβάμαι το θάνατο – Θέλω να ζήσω για να στηρίξω την κόρη μου

Συγκλονίζει η Μαριέττα Γιαννάκου: Δε φοβάμαι το θάνατο – Θέλω να ζήσω για να στηρίξω την κόρη μου

Η Μαριέττα Γιαννάκου, πρώην υπουργός και ευρωβουλευτής της ΝΔ, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της.

Η πρώην υπουργός νοσηλεύτηκε στην εντατική του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», έπειτα από έμφραγμα του μυοκαρδίου το οποίο υπέστη. Μόλις πριν από λίγες ημέρες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και βρίσκεται στην οικία της προκειμένου να ξεκουραστεί και να αναρρώσει πλήρως.

Η πρώην υπουργός, μιλώντας στα Παραπολιτικά, αποκάλυψε τι είναι αυτό που την ανησυχεί περισσότερο αλλά και ο λόγος που είναι πηγή δύναμης έτσι ώστε να θέλει να ζήσει περισσότερο στη ζωή.

«Αισθάνθηκα μια δύσπνοια πάρα πολύ έντονη στο σπίτι και ζήτησα να με μεταφέρουν με το 166. Πήγα στον Ερυθρό Σταυρό κι εκεί διαπιστώθηκε έμφραγμα του μυοκαρδίου. Οι γιατροί έκαναν αγγειοπλαστική για να το αντιμετωπίσουν. Πέρασα έναν μήνα περίπου στην Εντατική και εν συνεχεία πήγα σε κανονικό δωμάτιο. Τώρα είμαι καλά. Ξέρετε αυτά συμβαίνουν σε πολλούς ανθρώπους. Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Με ανησυχεί ότι θα αφήσω μόνη την κόρη μου. Βεβαίως, έχει και τον μπαμπά της, με τον οποίο είμαστε διαζευγμένοι, βεβαίως υπάρχει και η αδελφή μου, αλλά θέλω να ζήσω για να τη στηρίξω».

Leave a Reply

Your email address will not be published.