Για τελευταία φορά θα ενσαρκώσει τον Τζέιμς Μπόντ ο Ντάνιελ Κρέγκ

Για τελευταία φορά θα ενσαρκώσει τον Τζέιμς Μπόντ ο Ντάνιελ Κρέγκ

Επιβεβαίωσε τελικά τη φήμη πως θα υποδυθεί και πάλι, στη μεγάλη οθόνη, τον μυστικό πράκτορα Τζέιμς Μποντ (για τελευταία φορά) ο Βρετανός ηθοποιός, Ντάνιελ Κρέγκ.

Όταν ρωτήθηκε από τον Στίβεν Κόλμπερτ, στην τηλεοπτική εκπομπή “The Late Show” στις ΗΠΑ (χθες Τρίτη 15/8) αν θα επιστρέψει ως Τζέιμς Μποντ, ο Κρεγκ απάντησε: «Ναι», έπειτα και από τις επευφημίες του κοινού.

Ο Κρεγκ έχει υποδυθεί, συνολικά, τέσσερις φορές τον ρόλο του Τζέιμς Μπόντ στις ταινίες: “Casino Royal”, “Quantum of Solace”, ‘Skyfall” και “Spectrum”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Eon Productions, της εταιρίας που έχει τα δικαιώματα της ταινίας, η 25η ταινία Τζέιμς Μποντ θα προβληθεί στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου 2019, ενώ θα διανεμηθεί νωρίτερα, όπως συνηθίζεται, στη Βρετανία και στον υπόλοιπο κόσμο.

«Νομίζω πως αυτό είναι το τέλος. Ήθελα απλώς να ολοκληρώσω με κάτι θετικό και ανυπομονώ», ανέφερε στην εκπομπή ο Ντάνιελ κρεγκ, εξηγώντας πως αυτή είναι η τελευταία φορά που θα ενσαρκώσει τον Τζέιμς Μπόντ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published.