Τι σχέση έχουν οι πρώην σύντροφοί σου με το… διαζύγιο που πιθανότατα θα πάρεις;

Τι σχέση έχουν οι πρώην σύντροφοί σου με το… διαζύγιο που πιθανότατα θα πάρεις;

Νέα έρευνα που υποστηρίζει πως οι πιθανότητες διαζυγίου αυξάνονται ανάλογα με το πόσους ερωτικούς συντρόφους είχαμε στο παρελθόν, μας έχει βάλει σε σκέψεις.

Ομάδα ερευνητών στο τμήμα Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ ανέλυσε τα στατιστικά δεδομένα των διαζυγίων σχετίζοντάς τα με την συμπεριφορά των γυναικών.  Ένα ενδιαφέρον στοιχείο που προέκυψε ήταν πως μόλις 5% των γυναικών παντρεύτηκαν ούσες παρθένες δηλαδή χωρίς να είχαν άλλους ερωτικούς συντρόφους πριν τον γάμο.

 Οι σεξουαλικές συνήθειες των Αμερικανών φαίνεται πως έχουν αλλάξει πολύ την τελευταία δεκαετία. Πλέον έχουν απενοχοποιήσει το προγαμιαίο σεξ και οι περισσότεροι πιστεύουν πως θα πρέπει να έχουν τρεις ή περισσότερες σεξουαλικές σχέσεις πριν τον γάμο σύμφωνα με την εθνική υπηρεσία οικογενειακού προγραμματισμού.

Τα δεδομένα συγκεντρώθηκαν από το 2002 ως το 2013 και από την ανάλυσή τους προέκυψε πως οι γυναίκες που είχαν περισσότερους από 10 ερωτικούς συντρόφους πριν τον γάμο έχουν περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν στο διαζύγιο.

Σύμφωνα με τα ίδια αποτελέσματα το να είχε μία γυναίκα λιγότερους από τρεις ερωτικούς συντρόφους πριν τον γάμο επηρεάζει πάλι την προοπτική του διαζυγίου αν και αυτή είναι μία άποψη που ταιριάζει πιο πολύ στην δεκαετία του ‘90.

Ώρα να… αρχίσουμε να μετράμε λοιπόν!

 

koolnews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.