Το βιντεοπαιχνίδι που έχει ξεπουλήσει – Υπόσχεται virtual sex με πολλές γυναίκες και ερωτικά βοηθήματα (βίντεο)

Καλλίγραμμες εικονικές γυναίκες που εάν τις σώσεις από τους κακούς θα σε ανταμείψουν και με το παραπάνω… «Οι γυναίκες της Αρκάντια», το παιχνίδι που έχει ξεπουλήσει.

Το συγκεκριμένο βιντεοπαιχνίδι απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες άνδρες και οι δημιουργοί του δεν φανταζόντουσαν ποτέ την τεράστια επιτυχία που θα σημείωνε. Για να το παίξει κάποιος χρειάζεται ειδικά γυαλιά, που τον βάζουν μέσα στη δράση, το τηλεχειριστήριο, και ένα μηχάνημα από σιλικόνη το οποίο είναι προσομοιωτής ενός γυναικείου κόλπου.

Ο παίκτης πρέπει να σώσει διάφορες γυναίκες από τέρατα και άλλους κακούς. Οι ψηφιακές γυναίκες είναι διαλεγμένες μια μια. Έχουν υπέροχο ψηφιακό κορμί με καμπύλες και στήθος και πανέμορφα ψηφιακά πρόσωπα. Εάν τα καταφέρει να τις σώσει τότε εκείνες του υπόσχονται σεξ. Ψηφιακό φυσικά.

Ο παίκτης μετά τοποθετεί τον προσομοιωτή του κόλπου στα γεννητικά του όργανα και μαζί με τα ειδικά γυαλιά, «απολαμβάνει» μια ερωτική επαφή όχι με μια ζωντανή γυναίκα, αλλά με μια ψηφιακή. Και εάν κάποιος θα έλεγε πως κάτι τέτοιο αποκλείεται να έχει ζήτηση σας λέμε ότι η εταιρία έχει ξεπουλήσει το προϊόν της, δεν προλαβαίνει να δέχεται παραγγελίες και πλέον ανακοίνωσε ότι μετά το πέρας συγκεκριμένων κομματιών, προς τους πελάτες, αποσύρει το παιχνίδι.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.