Η φώκια Αργυρώ λιάζεται σε ξαπλώστρα σε παραλία της Σάμου!

Πόσο συχνά σας τυχαίνει να δείτε μία φώκια να λιάζεται στη διπλανή ξαπλώστρα στην παραλία; Σίγουρα όχι συχνά. Ωστόσο μία φώκια η οποία έχει γίνει ήδη διάσημη στη Σάμο, ονόματι Αργυρώ, το έπραξε, προκαλώντας την έκπληξη των λουόμενων.

Μία γυναίκα που παραθέριζε στο Βαθύ της Σάμου, απαθανάτισε το στιγμιότυπο την περασμένη Κυριακή, με την Αργυρώ να κάθεται αναπαυτικά στη δική της ξαπλώστρα!

Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση του συλλόγου για τη διάσωση και προστασία της φώκιας μονάχους – μονάχους, MOm, στο facebook: “Σας παρουσιάζουμε την Αργυρώ!!! Μια νεαρή φώκια 2 ετών η οποία τον τελευταίο καιρό έχει βρει το σπίτι της στις πανέμορφες παραλίες της Σάμου, όπου και λόγω της οικοιότητάς της με τους ανθρώπους, κάνει ηλιοθεραπεία μιμούμενη τους διπλανούς της!!! Σύμφωνα με μαρτυρίες, της αρέσει να κολυμπάει και να παίζει παιχνίδια με τους ανθρώπους (αγκαλιές, χαριτωμένα δαγκώματα κτλ.)!!! Επειδή όμως πρόκειται πάντα για άγριο ζώο και πολύ μεγάλο μάλιστα, όσο εξοικοιωμένο και να είναι, χρειάζεται πάντα ιδιαίτερη προσοχή, να μην το πλησιάζουμε και να μην το αγγίζουμε, ειδικά τα μικρά παιδάκια! Ευχαριστούμε την Βίκυ Καλατζή που μας έστειλε την φωτογραφία!”.

news.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.