Η Fur Excellence, 150% πάνω από Μιλάνο, Χονγκ Κόνγκ και… πέρυσι

Με μεγάλη επισκεψιμότητα που ξεπέρασε τις προσδοκίες, συμβόλαια συνεργασίας, πολιτικές ζυμώσεις για τα θέματα του κλάδου και επιτυχημένα events ολοκληρώθηκε η Fur Excellence in Athens 2016.
“Η έκθεση μετά από αυτές του Μιλάνο και του Χόνγκ Κόνγκ προσέλκυσε τον μεγαλύτερο αριθμό Ρώσων αγοραστών” επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΕΓ Μηνάς Κουτσουλιώτας, συμπληρώνοντας πως “εντυπωσιάστηκαν από τη διοργάνωση και παρόλο που η αγοραστική τους δύναμη ήταν περιορισμένη έδειξαν ενδιαφέρον και προέβησαν σε παραγγελίες”. Παράλληλα τόνισε πως θετικά ήταν τα μηνύματα από τις νέες αγορές, ως αποτέλεσμα των προσπαθειών που προηγήθηκαν. Κίνα και Κορέα, σημείωσε ο κ. Κουτσουλιώτας, τίμησαν την έκθεση εκπροσωπούμενες από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου.  Σε ποσοστά, οι επισκέπτες προήλθαν κατά 70% από τη Ρωσία, 15% από την Ουκρανία, 5% από την Κορέα, 5% από Κίνα ενώ το υπόλοιπο 5% μοιράστηκε στις υπόλοιπες χώρες.
Αξίζει να σημειώσουμε πως κλείνοντας, το προεδρείο του ΣΕΓ ευχήθηκε καλή επιτυχία στην επερχόμενη διεθνή έκθεση του Συνδέσμου Προφήτη Ηλία που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά από 5-8 Μαΐου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.