Με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της Fur Excellence in Athens 2016, International Fur Fair

Με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της Fur Excellence in Athens 2016, International Fur Fair

Η διοργάνωση της FEA 2016 έχει μπεί στην τελική ευθεία, με εκθέτες να δηλώνουν συμμετοχή ενώ πολύ θετικά είναι τα μηνύματα που αφορούν τους εμπορικούς επισκέπτες.

Το πλαίσιο δράσεων που προγραμματίσθηκε και υλοποιήθηκε εδώ και δέκα μήνες τηρήθηκε με ακρίβεια και με στόχευση σε υφιστάμενες και νέες αγορές του εξωτερικού. Συμμετείχαμε σε ειδικές παρουσιάσεις στο Καζακστάν, στη Ρωσία, στην Ευρώπη και στην Κίνα με στόχο να αναδείξουμε το διεθνές εκθεσιακό γεγονός του Μαρτίου 2016.

Τα μηνύματα  στην αρχή  της σεζόν ήταν συγκρατημένα, όσο προχωράει ο καιρός όμως γίνονται  πάρα πολύ αισιόδοξα σε σχέση με την επισκεψιμότητα. Παρατηρούμε ότι υπάρχει ανταπόκριση από τις αγορές, γιατί δεν σταματήσαμε να τρέχουμε. Έχουμε επενδύσει όλα τα προηγούμενα χρόνια αλλά και φέτος πολύ μεγάλα ποσά στην προβολή της ελληνικής γουνοποιίας και της έκθεσης που διοργανώνουμε.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών από την αρχή έχει επιλέξει την ανταποδοτική πολιτική προς τους εκθέτες επενδύοντας στους εμπορικούς επισκέπτες και τα ουσιαστικά αποτελέσματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.