Ζεσταίνεις, σχηματίζεις, χρησιμοποιείς: Ήρθε η… πλαστελίνη για ενήλικες και είναι πολυεργαλείο

Η FORMcard είναι μια εύχρηστη κάρτα τσέπης από εύτηκτο βιο-πλαστικό, που σας βοηθά να επισκευάσετε σχεδόν τα πάντα.

Ένα πολύχρωμο πολυεργαλείο που μπορεί να μετατραπεί σε ότι φανταστείτε με λίγο ζεστό νερό υπάρχει; Υπάρχει και είναι κάτι σαν… πλαστελίνη για ενήλικες.  Το φοβερό αυτό προϊόν, ένα ισχυρό βιο-πλαστικό, δίνει λύσεις στο λεπτό και το μέγεθός της καθιστά εύκολο το να την έχετε στην τσέπη ή το πορτοφόλι σας. Τοποθετήστε την σε μια κούπα με ζεστό νερό και είναι έτοιμη για χρήση.

Η FORMcard, όπως ονομάζεται, είναι γρήγορη και εύπλαστη. Όταν ψυχθεί το βιο-πλαστικό της γίνετε σκληρό και ανθεκτικό, επιτρέποντάς σας να επισκευάσετε διάφορα πράγματα σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης όπως όταν η λαβή κάποιου εργαλείου σπάει. Το υλικό της δεν είναι ελαστικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μακροχρόνιες λύσεις.

plastic

Το βιο-πλαστικό είναι επαναχρησιμοποιήσιμο και αν δεν σας αρέσει κάτι που έχετε φτιάξει με αυτό η απλά έχετε τελειώσει με την προηγούμενη χρήση του, μπορείτε να το θερμάνετε ξανά σε ζεστό νερό και να φτιάξετε κάτι καινούριο από την αρχή.

Οι FORMcards κολλούν πάνω σε άλλα πλαστικά όταν είναι πολύ ζεστές. Έτσι μπορείτε να επισκευάσετε σπασμένα πλαστικά παιχνίδια ή εργαλεία που συνήθως αχρηστεύονται και πετιούνται όταν σπάσουν.

Οι κάρτες φτιάχνονται από ένα εντελώς μη τοξικό βιο-πλαστικό με βάση το άμυλο. Υπήρξε στενή συνεργασία με την εταιρεία χημικών, το χυτήριο των καλουπιών αλλά και τους προμηθευτές χρωστικής ουσίας για να εξασφαλιστεί κάτι τέτοιο.

Οι κάρτες παράγονται εξ ολοκλήρου στο Ηνωμένο Βασίλειο, και η μονάδα παραγωγής της πρώτης ύλης είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο.

Κανονικά, αυτοί οι τύποι θερμοπλαστικών παρέχονται σε κοκκοποιημένη μορφή, η οποία καθιστά την χρήση του αρκετά δύσκολη και επώδυνη καθώς οι κόκκοι του ακατέργαστου υλικού θα  πρέπει συμπιεστούν από κοινού. Αυτό το γεγονός έχει περιορίσει την ευρεία χρήση τους, αλλά είναι φτιαγμένη με τέτοιον τρόπο που κερδίζει εύκολα μια θέση στα συρτάρια η ντουλάπια της κουζίνας ή στην βαλίτσα με τα εργαλεία σας. Το μέγεθος και το πάχος της κάρτας είναι ακριβώς σωστή ποσότητα του υλικού για γρήγορες επιδιορθώσεις αλλά και να μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας στην τσέπη η το πορτοφόλι σας.

Παναγιώτης Τίγκας

Leave a Reply

Your email address will not be published.