Κορίτσια στη Φλόριντα αφήνουν στο δρόμο μπουφάν για τους άστεγους

Ορισμένοι από τους άστεγους της Φλόριντα θα μπορέσουν να ζεσταθούν και να αντιμετωπίσουν το κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται χάρη στην θετική κίνηση μίας ομάδας νεαρών κοριτσιών, που δένουν ζεστά ρούχα γύρω από τις κολώνες φωτισμού της πόλης για τους συνανθρώπους τους που τα χρειάζονται.

Ακολουθώντας το παράδειγμα κάποιων παιδιών στον Καναδά που τον περασμένο Νοέμβριο μοίρασαν με τον ίδιο τρόπο στους άστεγους μπουφάν στην πόλη Χάλιφαξ, τα κορίτσια μίας καθολικής ενορίας συγκέντρωσαν από δωρεές 100 μπουφάν και πουλόβερ και τα έδεσαν στις κολώνες φωτισμού. Επάνω στα ρούχα είχαν τοποθετήσει καρτελάκια που έγραφαν: «Δεν έχω χαθεί. Αν βρίσκεσαι έξω στο κρύο πάρε με για να παραμείνεις ζεστός», προτρέποντας του άστεγους να τα πάρουν.

Οι μικρές εθελόντριες παρακολούθησαν από απόσταση τους ανθρώπους που διάβαζαν τα ταμπελάκια και δοκίμαζαν τα μπουφάν για να δουν αν τους ταιριάζουν στο μέγεθος και ένιωσαν χαρά γιατί γνώριζαν ότι βοήθησαν κάποιους συνανθρώπους τους να ζεσταθούν σε μία δύσκολη ημέρα.

Η διοργανώτρια της δράσης, Jenny Tarr LeMieux, ρώτησε τις μαμάδες των φίλων της κόρης της αν ήθελαν να βοηθήσουν στην συγκέντρωση των ρούχων, ζητώντας δωρεές από γνωστούς και φίλους. Στη συνέχεια τα κορίτσια έγραψαν τα ταμπελάκια και όλη η διαδικασία αποτέλεσε μία ωραία εμπειρία γι’ αυτά, διδάσκοντας τους πόσο σπουδαίο είναι να συμμετέχουμε σε «πράξεις καλοσύνης» προς του συνανθρώπους μας.

 

babyads.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.