Ο σύγχρονος… Φλίνστοουν που ζει σε αξιοζήλευτη σπηλιά!

Άνθρωπος των… σπηλαίων θέλησε να γίνει ο πρώην επιχειρηματίας Angelo Mastropietro, ο οποίος επέλεξε να ζήσει σε μια σπηλιά αφού πρώτα αφιέρωσε οκτώ μήνες στην πλήρη αναμόρφωσή της.
Ο 37χρονος μεταμόρφωσε μια σπηλιά 800 ετών στο Wyre Forest του Worcestershire σε υπερσύγχρονη σπηλιά του 21ου αιώνα, με τρεχούμενο νερό, υποδαπέδια θέρμανση και wi-fi.
Ο Mastropietro διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας στα 29 του, κάτι που του άλλαξε τη ζωή και τον έκανε να επανεξετάσει τη μεγάλη καριέρα του στη στρατολόγηση προσωπικού, το στρες και τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθούσε.
Για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα άρχισε να σκάβει, να κόβει και να σκαλίζει μέσα στον πορώδη λόφο- έβγαλε 70 τόνους πέτρες με τα χέρια του!
«Η διάγνωσή μου με σκλήρυνση κατά πλάκας ήταν ο καταλύτης που με έκανε να ξανασκεφτώ τη ζωή μου», δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή Grand Designs στην οποία παρουσιάστηκε το ξεχωριστό σπίτι του. «Βρίσκεται σε μία υπέροχη τοποθεσία, σε κάνει να νιώθεις ωραία, σε χαλαρώνει. Ενώ βρίσκεσαι κοντά στην πιο κοντινή παμπ και στο σούπερ μάρκετ βρίσκεσαι ταυτόχρονα πολύ μακριά στο χρόνο».
Ο 37χρονος, πατέρας δύο παιδιών, που επέστρεψε στη Βρετανία το 2010 αφού έζησε μια δεκαετία στην Αυστραλία, βρήκε τη σπηλιά τυχαία το 1999 όταν αναζητούσε με φίλους του, κατά τη διάρκεια βόλτας με ποδήλατα, καταφύγιο σε ώρα βροχής.
Αργότερα η σπηλιά βγήκε προς πώληση έναντι 85.000 ευρώ.
Στη συνέχεια με προϋπολογισμό 135.000 ευρώ άρχισε την ακούραστη προσπάθειά του να ανοίξει και να διευρύνει τη σπηλιά σκάβοντας μέσα στο πέτρινο καταφύγιό του.
Ξεχωριστό καταφύγιο μέσα στο λόφο – Δείτε φωτογραφίες

GRAND9GRAND8GRAND7GRAND6GRAND5GRAND4GRAND3GRAND2

newsbeast.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.