Ανέβασε φωτό του μωρού της στο facebook και το πλήρωσε πολύ ακριβά…

Ανέβασε φωτό του μωρού της στο facebook και το πλήρωσε πολύ ακριβά…

Μια μητέρα αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της με τον κόσμο όταν βρήκε ότι φωτογραφίες της 16μηνης κόρης είχαν μετατραπεί σε προσβλητικά memes στο Facebook. H Ashton Hamner δήλωσε ότι οι φωτογραφίες της 16μηνης κόρη της, Lennox, είχαν κλαπεί από τη σελίδα της στο Facebook και αναδημοσιεύθηκαν με προσβλητικές λεζάντες, σύμφωνα με το κανάλι WAFF.
“Την κορόιδευαν επειδή ήταν καραφλή λέγοντας πως είχε καρκίνο και ότι θα πρέπει να την σκοτώσω και ότι ήταν καθυστερημένη και πολλά πολλά άλλα πράγματα γεμάτα μίσος” είπε η Hamner στο WAFF.
Η Hamner ανακάλυψε τις φωτογραφίες όταν ένας φίλος της που αναφέρεται σε μια από τις φωτογραφίες (tagged) την είδε στο Facebook.
“Έκλαψα. Αυτό είναι το μόνο που μπορούσα να κάνω. Ήμουν πολύ αναστατωμένη γι’ αυτό απλά δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. “

Μια νομική αναλυτής, μιλώντας στο WAFF εξήγησε ότι οι εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να αναδημοσιευθούν, αλλά από τη στιγμή που έχουν τροποποιηθεί με έναν τίτλο ή λεζάντα, αποτελούν δυσφήμηση του χαρακτήρα.
Η μητέρα ανέφερε τις φωτογραφίες στο Facebook και αμέσως αφαιρέθηκαν. Η Hamner μίλησε ανοιχτά για το περιστατικό ώστε να ευαισθητοποιήσει και άλλες μητέρες. Για την ιστορία, έχει αλλάξει τις ρυθμίσεις απορρήτου της και έκανε όλες τις φωτογραφίες της ιδιωτικές (private) στο Facebook…

Η αυθεντική φωτό που ξεκίνησε όλη η ιστορία

42121

Και τα προσβλητικά memes

07 012 301 293

Leave a Reply

Your email address will not be published.