Έχασε το μισό της βάρος μέσα σε λίγους μήνες και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό (φωτό)  

Στα 23 της είδε τον εαυτό της να ξεπερνάει τα 100 κιλά και άρχισε να αντιμετωπίζει ζητήματα με την υγεία της. Μετά από μία εγχείρηση αποφάσισε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να κάνει κακό στον εαυτό της και αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Η Ashleigh Munn, έχοντας αντιμετωπίσει ζητήματα παχυσαρκίας από νεαρή ηλικία, ήξερε ότι πρέπει οι αλλαγές στη ζωή της πρέπει να είναι ριζικές, έκοψε τις παλιές και κακές διατροφικές της συνήθειες και ξεκίνησε μαθήματα γιόγκα. Ήταν τόσο σίγουρη και αποφασισμένη πως θα έχει αποτέλεσμα που ξεκίνησε να δημοσιεύει σταδιακά την πρόοδό της στο λογιαριασμό της στο Instagram. Ο βασικός λόγος λέει η ίδια είναι ότι ήθελε να εμπνεύσει και άλλους να κάνουν το ίδιο.

«Δεν ήθελα» λέει, «να μην μπορώ να ακολουθώ το παιδί μου, να τρέχει και να με βλέπει να τρώω αηδίες και σκουπίδια, ήθελα να είμαι το καλό παραδειγμα για αυτή» και προσθέτει ότι δεν θα μπορούσε να της λέει να μην τρώει σκουπίδια εάν δεν το έκανε και η ίδια.

Η Ashleigh μετά από δοκιμή που την ενθουσίασε, έγινε χορτοφάγος, ξεκίνησε να μαγειρεύει και να μοιράζεται συνταγές με άλλους χορτοφάγους. Είχε, όπως λέει και τη στήριξη του συντρόφου της, οποίος την ακολούθησε και στις διατροφικές συνήθειες και στη γυμναστική. Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο και οι δύο μαζί έχουν χάσει σχεδόν 60 κιλά και η ίδια έχει χάσει περισσότερο από το μισό της βάρος.

Πηγή: Dailymail

Leave a Reply

Your email address will not be published.