Δηλώσεις ζημιών καλλιέργειας φασολιών

Δηλώσεις ζημιών καλλιέργειας φασολιών

Καλούνται οι παραγωγοί της Δημοτικής Κοινότητας Άργους Ορεστικού, και των Τοπικών Κοινοτήτων Αμμουδάρας, Διαλεκτού και Λακκωμάτων των οποίων η καλλιέργεια φασολιών υπέστη ζημιές από την βροχόπτωση που επήλθε την 22/10/2015, να προσέρχονται στον Ανταποκριτή ΕΛ.Γ.Α. της Δημοτικής Κοινότητας Άργους Ορεσικού, Αμμουδάρας και Διαλεκτού, Γεωπόνο του Δήμου κ. Ανδρέα Δόσα, και στην Ανταποκρίτρια του ΕΛ.Γ.Α. της Τοπικής Κοινότητας Λακκωμάτων, κα Όλγα Ζήση, προκειμένου να υποβάλλουν τις σχετικές δηλώσεις ζημιάς.
Οι δηλώσεις ζημιάς αφορούν την ανωτέρω καλλιέργεια της Δημοτικής Κοινότητας Άργους Ορεστικού και των Τοπικών Κοινοτήτων Αμμουδάρας, Διαλεκτού και ΛακκωμάτωνΗ καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των δηλώσεων ζημιάς είναι η Παρασκευή 06 Νοεμβρίου 2015 (06-11-2015).

 Οι παραγωγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα εξής δικαιολογητικά :

  • Ολοκληρωμένο 2015 (στο οποίο να είναι δηλωμένα τα αγροτεμάχια των ζημιωθείσας καλλιέργειας),
  • Ταυτότητα,
  • Βιβλιάριο τράπεζας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στον Ανταποκριτή ΕΛ.Γ.Α. της Δημοτικής Κοινότητας Άργους Ορεστικού και των Τοπικών Κοινοτήτων Αμμουδάρας και Διαλεκτού, Γεωπόνο του Δήμου κ. Ανδρέα Δόσα (τηλ. 2467351327), καθώς και στην Ανταποκρίτρια ΕΛ.Γ.Α. της Τοπικής Κοινότητας Λακκωμάτων, κα Όλγα Ζήση (τηλ. 2467351319).

Leave a Reply

Your email address will not be published.