Games: Σχολιασμός του Fallout 4

Games: Σχολιασμός του Fallout 4

Περιμέναμε περίπου 7 χρόνια, είδαμε trailers που μας έκαναν να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο και πολλές φωτογραφίες που έτρεφαν τον εθισμό μας για αυτό το μεταπυρηνικό RPG. Το Fallout 4 κυκλοφόρησε στις 10 Νοεμβρίου 2015 και είμαστε σε θέση να έχουμε μια εικόνα πλέον για το τι μπορεί να προσφέρει στους gamers που θα αποφασίσουν να εισέλθουν στον κόσμο του…

 

Brash Games, Nov 23, 2015

Βαθμολογία: 100/100

Σχόλιο: The graphics won’t blow you away, the side quests and scale of the game will.

 

Το Fallout 4 είναι ένα πραγματικό αριστούργημα, εξαιρετικό και αρκετά εθιστικό . Σε κάνει να θέλεις να εξερευνήσεις κάθε γωνιά του μεταπυρηνικού περιβάλλοντος της Βοστώνης και να πολεμήσεις τις ορδές των μεταλλαγμένων πλασμάτων από την ραδιενέργεια μαζεύοντας καπάκια από μπουκάλια (είναι η μονάδα χρήματος του παιχνιδιού) για να αγοράσεις καινούργια όπλα και καλύτερο εξοπλισμό.

IGN, Nov 9, 2015

Βαθμολογία: 95/100

Σχόλιο: The world, exploration, crafting, atmosphere, and story of Fallout 4 are all key parts of this hugely successful sandbox role-playing game. Great new reasons to obsessively gather and hoard relics of happier times, strong companions, and sympathetic villains driving tough decisions make it an adventure I’ll definitely replay and revisit

 

Η απίστευτη λεπτομέρεια που έχει δοθεί στις κατεστραμμένες ερημιές της Βοστώνης είναι ένας παράδεισος για όλους όσους θέλουν να αφιερώσουν ατελείωτες ώρες εξερευνώντας εγκαταλελειμμένα σπίτια, υπόγειους σταθμούς, εργοστάσια και ουρανοξύστες λαχταρώντας να βρουν μοναδικά όπλα και πανοπλίες (unique itmes). Προφανώς υπάρχει και το βασικό σενάριο, αλλά θα πρέπει να περιμένει καθώς θα σπαταλήσετε πολλές ευχάριστες ώρες δημιουργώντας το δικά σας καταλύματα και αλλάζοντας συνέχεια εξαρτήματα στην ένδυση του χαρακτήρα σας μέχρι να καταλήξετε στο πως αυτός θα θέλετε να μοιάζει. Υπάρχει η δυνατότητα να χτίσεις ελεύθερα στο παιχνίδι και να κάνεις την κοινωνία σου να ακμάσει μέσα από τα συντρίμμια. Δίνετε επίσης η δυνατότητα να ασχοληθείς και με την κατασκευή όπλων και αντικειμένων, ένα ξεχωριστό και τεράστιο κεφάλαιο…

JeuxActu Nov 10, 2015

Βαθμολογία: 90/100

Σχόλιο: Unsurprisingly, Fallout 4 is closer to Fallout 3 than it is to the former episodes. And it comes with all the qualities and problems we already know. But Fallout 4 belongs to this hypnotizing kind of games that you should not miss if you love Western RPGs.

Κάθε οικισμός απαιτεί, τροφή, νερό, στέγη, άμυνες και οχυρώσεις για να καταπολεμήσεις οτιδήποτε απειλεί την ζωή σου, γιατί σχεδόν τα πάντα έχουν εξελιχθεί η μεταλλαχθεί σε κάτι φρικτό από την ραδιενέργεια. Καβούρια στο μέγεθος αυτοκινήτων, κουνούπια σαν πτεροδάκτυλοι που ορμούν κάτω με μοναδικό σκοπό να τερματίσουν την ζωή σου. Super μεταλλαγμένοι βαριά οπλισμένοι με τα μεγαλύτερα όπλα στο παιχνιδιού περιφέρονται ελεύθερα χωρίς καμία διάθεση για συμβιβασμούς σου επιτίθενται με το που μπεις στο οπτικό τους πεδίο.

GameWatcher Nov 9, 2015

Βαθμολογία: 85/100

Σχόλιο: It really does feel like Fallout 3 with slightly nicer graphics and a few mods (like “homebase customization”) thrown in, and while Fallout 4 has everything that made the last game great it has all the weaknesses too, like a terrible inventory menu, stiff character models, interior locations requiring loading screens, and more. Fallout 4 is an amazing game that I doubt anyone will be disappointed by, but it’s not unique. And I still prefer New Vegas.

Ξεκινάς το παιχνίδι αδύναμος και αρχάριος, είναι δική σου επιλογή το τι ειδικές ικανότητες και δεξιότητες (special abilities & skills) θα διαλέξεις. Μπορείς να παίξεις ως ένας ευκίνητος και αθόρυβος ελεύθερος σκοπευτής, η σαν ένας εύστροφος και πονηρός που θα μπορούσε να ξεφύγει τους περισσότερους μπελάδες με την πειθώ. Από την άλλη μπορείς να φορέσεις μια βαριά πανοπλία και ένα πολυβόλο και να έχεις πάντα δίκιο, γιατί αλλιώς .. ..

Αποτέλεσμα εικόνας για fallout 4 wallpaper

Η Bethesda για άλλα μια φορά έρχεται να μας καθηλώσει στις οθόνες όπως έκανε και με παλαιότερους τίτλους της σειράς (Fallout 3, New Vegas) αλλά και με τα μακρινά τους ξαδέρφια (Oblivion, Skyrim). Το τεράστιο μέγεθος τους τα καθιστά πιο ευάλωτα σε bugs, όχι κάτι τραγικό πάντως εκτός από μερικά crash, κάνα 2-3 freeze και καμιά φορά απότομες πτώσεις στα fps. Τα πολύ συχνά save επιβάλλονται.

 

Το σενάριο είναι πολύ καλά επιμελημένο , αλλά τα side quest είναι αυτά που σε κάνουν να παίζεις ώρες που σε παρασύρουν συνέχεια μακριά από τον αρχικό σου σκοπό. Πολύ καλά σχεδιασμένες ιστορίες σου δίνουν καινούργιους λόγους να εξερευνήσεις το απέραντο σκηνικό και να γνωρίσεις πολλούς ενδιαφέροντες npc’s.

Αποτέλεσμα εικόνας για fallout 4 wallpaper

Εν κατακλείδι θα έλεγα ότι σίγουρα αξίζει να παίξετε το Fallout 4 και να δημιουργήσετε τον δικό σας ξεχωριστό χαρακτήρα που θα ψάξει να βρει την τύχη του στο μεταπυρηνικό-αποκαλυπτικό σκηνικό που μας χάρισε για άλλα μια φορά η Bethesda.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.