Εύβοια: Τα μεγάλα λάθη του ληστή στην τράπεζα Πειραιώς – Οι αστυνομικοί του έβγαλαν τη μάσκα!

Εύβοια: Τα μεγάλα λάθη του ληστή στην τράπεζα Πειραιώς – Οι αστυνομικοί του έβγαλαν τη μάσκα!

 O δράστης μπήκε με αποκριάτικη μάσκα και κλείδωσε στο υπόγειο της τράπεζας 7 γυναίκες. Βούτηξε 300.000€ αλλά η συνέχεια δεν ήταν αυτή που ευελπιστούσε…

Ο 34χρονος ληστής, ήταν πολύ άνετος και έδειχνε να τα είχε μελετήσει όλα εκτός από το πάτημα του μπουτόν που ειδοποίησε την αστυνομία. Η ληστεία έγινε χθες το μεσημέρι σε υποκατάστημα της “Πειραιώς” στη Νέα Αρτάκη. Ο 34χρονος μπήκε στην τράπεζα λίγο πριν κλείσει, στις 14:20. Φορούσε μια αποκριάτικη μάσκα, σκούφο, γυαλιά και είχε ένα σακίδιο στην πλάτη. Όταν μπήκε στην τράπεζα υπήρχαν έξι γυναίκες υπάλληλοι και μια πελάτισσα. Ο ληστής με την απειλή πιστολιού οδήγησε τις 7 γυναίκες στο υπόγειο, όπου υπήρχε το χρηματοκιβωτιο. Υποχρέωσε τη Δ/ντρια να το ανοίξει και αφού περίμενε υπομονετικά πήρε τα χρήματα.

Στη συνέχεια κλείδωσε στο υπόγειο τις 6 γυναίκες και παίρνοντας μαζί του μια από αυτές ανέβηκε πάλι στο ισόγειο. Εκεί πήρε όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο και στις κασέτες του ΑΤΜ. Συνολικά σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάρει 306.000€. Την ώρα που ο 34χρονος βγήκε από την τράπεζα, για να πάρει τη μηχανή που είχε αφήσει απ΄έξω και να εξαφανιστεί, τον περίμεναν οι αστυνομικοί από το Α.Τ. Νέας Αρτάκης, που είχαν ενημερωθεί από το μπουτόν του συναγερμού, και του πέρασαν χειροπέδες.

Όπως αποδείχτηκε το πιστόλι που χρησιμοποίησε για τη ληστεία ήταν κρότου λάμψης, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέσα στο σακίδιο είχε και ένα καλάσνικοφ.

Πηγή: lamiareport.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.