Ευχαριστήρια ανακοίνωση του συλλόγου “Σμίξη” Άργους Ορεστικου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΣΜΙΞΗ”

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μη Κερδοσκοπικός, Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος “ΣΜΙΞΗ” Άργους Ορεστικού.

Η “ΣΜΙΞΗ”  συστάθηκε το Μάιο του 2014 και την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2015, πραγματοποίησε την πρώτη της ανοιχτή εκδήλωση στο Δάσος Άργους Ορεστικού. Εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης και των γύρω περιοχών, έσπευσαν να στηρίξουν την προσπάθεια του Συλλόγου.

Το παρευρισκόμενο κοινό, κράτησε συντροφιά, η μεγάλη μουσική σκηνή, που στήθηκε στο κέντρο του δάσους. Το  ταξίδι στις νότες άρχισε με τον Dj Remusicate Marcos, ο οποίος λίγο μετά τις 8:00 μ.μ., παρέδωσε τη σκυτάλη, στα συγκροτήματα “R for Renegate”, “Desserts”, “2 Ζωές” και “Project”, ενώ η βραδιά τελείωσε με τον Dj Mistah-Jampa.

Να σημειωθεί, πως όλα τα συγκροτήματα και  οι Dj, αφιλοκερδώς βρέθηκαν επί σκηνής προκειμένου να στηρίξουν το Σύλλογο. Επίσης, εργάστηκαν περισσότεροι από τριάντα εθελοντές εκείνη την ημέρα. Τέλος,  σημαντική ήταν και η συμβολή του Δήμου Άργους Ορεστικού, που συνέβαλε στο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Ο Σύλλογος “ΣΜΙΞΗ”, θέλει να ευχαριστήσει δημόσια, τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του, όπως επίσης και τους μουσικούς, τους εθελοντές, τους χορηγούς και τη Δημοτική αρχή, που όλοι μαζί τον στήριξαν με κάθε δυνατό τρόπο.

 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση, μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο link:

https://onedrive.live.com/?cid=b63bc61b41821573&id=B63BC61B41821573!3023&ithint=folder,jpg&authkey=!AGQjIhF-NgtIg2Y

Leave a Reply

Your email address will not be published.