Εύβοια: Το παρτέρι στη Νέα Αρτάκη έκρυβε 39 χασισόδεντρα

Αν προλάβαιναν να μεγαλώσουν, θα ήταν σαν... άλσος

Εύβοια: Το παρτέρι στη Νέα Αρτάκη έκρυβε 39 χασισόδεντρα

Τα 39 δενδρύλλια κάνναβης είχαν ύψος από 0,03 ως 0,14 εκατοστά και κατασχέθηκαν, ενώ στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και δυο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν αδασμολόγητο καπνό συνολικού βάρους 975 γραμμαρίων που εστάλη στο Τελωνείο Χαλκίδας

Αν προλάβαιναν να μεγαλώσουν, θα ήταν σαν… άλσος τα συνολικά 39 χασισόδεντρα που καλλιεργούσε ένας 55χρονος Έλληνας μέσα σε γλάστρες, στο αυτοσχέδιο παρτέρι που είχε δημιουργήσει στην αυλή του σπιτιού του στη Νέα Αρτάκη της Εύβοιας! Τον πρόλαβαν, όμως, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος.

Τα 39 δενδρύλλια κάνναβης είχαν ύψος από 0,03 ως 0,14 εκατοστά και κατασχέθηκαν, ενώ στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και δυο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν αδασμολόγητο καπνό συνολικού βάρους 975 γραμμαρίων που εστάλη στο Τελωνείο Χαλκίδας για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Ο 55χρονος, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία με χασισοκαλλιέργειες, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδα κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών και  παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Μόνο… καλλωπιστικά δεν ήταν τα τρία φυτά που καλλιεργούσε ένας 41χρονος στην αυλή του σπιτιού του στην περιοχή Σαβάλια της Ηλείας! Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που έκαναν έρευνα και βρήκαν τις γλάστρες, διαπίστωσαν ότι ήταν δενδρύλλια κάνναβης και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη το σπιτιού, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Πηγή: protothema.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.