Εγκαινιάστηκε το υψηλών προδιαγραφών νέο εστιατόριο του ΤΕΪ Καστοριάς (φωτό – βίντεο)

Εγκαινιάστηκε το υψηλών προδιαγραφών νέο εστιατόριο του ΤΕΪ Καστοριάς (φωτό – βίντεο)

Τα εγκαίνια της νέας υπερσύγχρονης μονάδας εστίασης των φοιτητών του ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Παρ/μα Καστοριάς), η οποία αναγέρθηκε με ίδιες δαπάνες σε ιδιόκτητο οικόπεδο της εταιρίας «ΑΜΑΛΘΕΙΑ- ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε» τελέσθηκαν από τον Πρόεδρο του ΤΕΙ ΔΥΤ. Μακεδονίας, Δρ. Νικόλαο Ασημόπουλο και τον κ. Θ. Κομπατσιάρη, μέλος Δ.Σ και εκ των ιδρυτών της εταιρίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κα Τελιγιορίδου Ολυμπία και η βουλευτής της ΝΔ κα Μαρία Αντωνίου, εκπρόσωποι της Περιφέρειας ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, του Δήμου Καστοριάς καθηγητές του ΤΕΙ και άλλοι επίσημοι.

Το μέλος του Δ.Σ της εταιρίας κ. Διον. Κομπατσιάρης, στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην 50ετη ισχυρή παρουσία της εταιρίας στο χώρο της μαζικής εστίασης και επεσήμανε ότι «το φοιτητικό εστιατόριο, για μας, δεν είναι ένας απλός χώρος στον οποίο ο νέος επιστήμονας έρχεται για να καλύψει μια από τις ζωτικές του ανάγκες, αλλά ένας χώρος συνάντησης, φιλίας, ξεκούρασης, θα έλεγα ακόμα και καλλιέργειας της κοινωνικοποίησης των νέων ανθρώπων».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην καθιέρωση της κάρτας σίτισης του φοιτητή, βελτίωσε θεαματικά την παρεχόμενη προσφορά προς τους φοιτητές, τόσο από πλευράς ποιότητας, όσο και παροχών από τις εταιρίες εκείνες που δεν στόχευαν μόνο στο οικονομικό όφελος, αλλά είχαν τη διάθεση την πρόθεση και την τεχνογνωσία, να προσφέρουν ισχυρά αντισταθμιστικά οφέλη, στην ακαδημαϊκή κοινότητα.

«Η καθιέρωση της κάρτας σίτισης επέτρεψε στους σοβαρούς παρόχους, σ’ αυτούς που ήθελαν και μπορούσαν να επενδύσουν στην ποιότητα, να προχωρήσουν σε ενέργειες και δράσεις που αφορούσαν όχι μόνο στην ποιοτική αναβάθμιση των προσφερομένων γευμάτων στους φοιτητές, αλλά και σε επενδύσεις υποδομής, βελτίωσης των χώρων και του περιβάλλοντος, ακόμα και σε δράσεις, όπως η σημερινή. Τα σημερινά εγκαίνια του ιδιόκτητου σύγχρονου εστιατορίου των φοιτητών του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας εδώ στην Καστοριά, εκπέμπει το μήνυμα του σεβασμού στην ανάδειξη της ποιότητας ζωής και της αξίας του περιβάλλοντος, μέσα στο οποίο ο άνθρωπος ζει και δημιουργεί καθημερινά. Και οι αξίες αυτές, δεν πρέπει και δεν μπορεί να μπαίνουν σε καμία ζυγαριά κανενός κέρδους, χρηματικού ή υλικού» κατέληξε χαρακτηριστικά.

καστοριά τει (20)

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κα Ολυμπία Τελιγιορίδου, στο χαιρετισμό της αναφέρθηκε στην προσωπική της εμπειρία ως φοιτήτριας, από την εταιρία «ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε» και χαρακτήρισε την εταιρία ως υπόδειγμα στο χώρο της εστίασης.

Χαρακτήρισε στη νέα μονάδα σίτισης, την χαρακτήρισε «κόσμημα» και συνεχάρη Διοίκηση και εργαζομένους για το έργο που προσφέρουν στον ευαίσθητο αυτό χώρο.

καστοριά τει (1)

Η βουλευτής της Ν.Δ Κα Αντωνίου Μαρία στο χαιρετισμό της αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της Διοίκησης της εταιρίας να αναγείρει με δικά της έξοδα τη νέα σύγχρονη μονάδα εστίασης, επεσήμανε το ρόλο και τη συμβολή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, η οποία συμμετέχει ενεργά και καθοριστικά στην αναζωογόνηση της οικονομίας και κάλεσε τον ιδιωτικό τομέα, να παραδειγματιστεί από την πρωτοβουλία αυτή, συμβάλλοντας έτσι, όχι μόνο στη γενικότερη ανάπτυξη της οικονομίας, αλλά κυρίως στην ποιοτική κοινωνική αναβάθμιση της περιοχής.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Δρ. Νίκος Ασημόπουλος ο οποίος πραγματοποίησε τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικότερα η Ακαδημαϊκή Κοινότητα εξ αιτίας της υποχρηματοδότησης και της γενικότερης περιστολής εξόδων ακόμα και των αναγκαίων και ανελαστικών στην οποία υποχρεούνται οι Διοικήσεις των Ανώτατων Ιδρυμάτων και χαρακτήρισε ως λίαν ενθαρρυντική για όλους την πρωτοβουλία των Αφων Κομπατσιάρη να προχωρήσει ιδίαις αυτής δαπάναις, στην αγορά του οικοπέδου και εν συνεχεία στην ανέγερση της νέας μονάδας σίτισης που πραγματικά λύνει πολλά προβλήματα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

καστοριά τει (21)  καστοριά τει (2) καστοριά τει (3) καστοριά τει (6) καστοριά τει (7) καστοριά τει (8) καστοριά τει (9) καστοριά τει (10) καστοριά τει (11) καστοριά τει (12) καστοριά τει (13) καστοριά τει (14) καστοριά τει (15) καστοριά τει (16)

Leave a Reply

Your email address will not be published.