Έρχονται «ραβασάκια» 150 € για όσους δεν πέρασαν ΚΤΕΟ

Ερχονται τα «ραβασάκια» για τα αυτοκίνητα που έπρεπε να έχουν περάσει ΚΤΕΟ μέχρι τα τέλη του 2015 και έχουν μείνει εκτός τεχνικού ελέγχου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Ελεύθερου  Τύπου», μέχρι τα τέλη τρέχοντος Μαρτίου θα έχουν αναρτηθεί από το υπουργείο Οικονομικών στο taxisnet τα πρόστιμα των 150 ευρώ, που προβλέπονται για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και δικύκλων που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ.

Υπενθυμίζεται ότι σε Κοινή Υπουργική Απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη και του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη προβλεπόταν προθεσμία μέχρι τις 31.12.2015 για τους ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ να το πράξουν για να μην επιβαρυνθούν με το πρόστιμο των 150 ευρώ.

Το πρόστιμο επιβάλλεται πλέον μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής σε όσους εντοπίζονται μέσω ηλεκτρονικών διασταυρώσεων να μην έχουν περάσει από τον τεχνικό έλεγχο το όχημά τους.

Το πρόστιμο θα εμφανιστεί στον παραβάτη μέσω taxisnet. Οι φορολογούμενοι στους οποίους θα βεβαιωθεί το «ραβασάκι» έχουν δικαίωμα να προβάλλουν αντιρρήσεις εντός 10 ημερών.

Πηγή: topontiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.