Έρχονται προσλήψεις μονίμων σε ΔΕΚΟ, ΟΑΕΔ, Φυλακές και Μουσεία

Έρχονται προσλήψεις μονίμων σε ΔΕΚΟ, ΟΑΕΔ, Φυλακές και Μουσεία

Νέες προσλήψεις στο Δημόσιο, στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και στις ΔΕΚΟ θα τρέξουν το προσεχές διάστημα. Συγκεκριμένα, ανοίγουν

1.899 μόνιμες θέσεις εργασίας σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ, ΟΑΕΔ, αλλά και στις Φυλακές και τα Μουσεία σε ολόκληρη τη χώρα.

Συγκεκριμένα οι θέσεις που ανοίγουν είναι:

  • Υπουργείο Πολιτισμού 70
  • ΔΕΗ 26
  • Σωφρονιστικά ιδρύματα 633
  • ΕΥΔΑΠ 300
  • ΕΛΤΑ 510
  • ΟΑΕΔ 360

Το σχετικό ΦΕΚ για τη διενέργεια διαγωνισμού μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 70 ατόμων σε μουσεία αναμένεται να δημοσιευτεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Το σχετικό αίτημα του υπουργείου Πολιτισμού αναφέρει ότι θα γίνουν προσλήψεις μόνιμων αρχαιολόγων, αρχιτεκτόνων, φυλάκων και συντηρητών.

Σε ότι αφορά στις 26 θέσεις στη ΔΕΗ ήδη έχει σταλεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης προς δημοσίευση ο διαγωνισμός 12Κ/2017.

Αντίθετα ο διαγωνισμός για την πρόσληψη των 633 σωφρονιστικών υπαλλήλων φαίνεται να καθυστερεί, παρά το γεγονός ότι ήδη από το καλοκαίρι έχουν δημοσιευτεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι θέσεις που θα πρέπει να καλυφθούν με μόνιμο προσωπικό.

Η προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ για 300 άτομα αναμένεται να δημοσιευθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου. Πριν τα Χριστούγεννα αναμένεται να προκηρυχθούν και οι διαγωνισμοί για 360 θέσεις στον ΟΑΕΔ για την κάλυψη θέσεων εργασιακών συμβούλων οι οποίες είναι κενές. Επίσης θα τρέξει και ο διαγωνισμός των ΕΛΤΑ για την πρόσληψη 510 ατόμων.

Πηγή: topontiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.