Έρχεται η «Ημέρα με τα Χρωμάτα» στη Θεσσαλονίκη

Έρχεται η «Ημέρα με τα Χρωμάτα» στη Θεσσαλονίκη

Ετοιμαστείτε να λερωθείτε και να “χρωματίσετε” τη ζωή σας μέσα από μια γιορτή αφιερωμένη στην ανθρώπινη επικοινωνία, την αγάπη και το παιχνίδι. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα SFINA διοργανώνει την Ημέρα με τα Χρώματα, την προσεχή Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, στο στρατόπεδο Κόδρα, στη Θεσσαλονίκη.

Η Ημέρα με τα Χρώματα θα ξεκινήσει στη μία το μεσημέρι, με συμμετοχικά παιχνίδια , χειροτεχνίες για μικρά παιδιά όπως και σκοποβολή Paintball με κινούμενους στόχους ενώ στις πέντε το απόγευμα θα πραγματοποιθεί η πρώτη ρίψη χρωμάτων.

Παράλληλα, η συμφωνική ορχήστρα νέων Μεγάρου Μουσικής MOUSSA, θα παρουσιάσει ένα εικοσάλεπτο πρόγραμμα, στη διάρκεια του οποίου θα απαγορεύεται η ρίψη χρώματος και ακολουθούν οι: Cayetano, Dj Tyle, Dj Velin, Dj Alex Kappa, Dj Holi Rabbit, Thessaloniki Bollywood Team και οι Paranaue με τα κρουστά τους.

Oι συμμετέχοντες θα μπορούν να αγοράζουν κουπόνια, με τα οποία θα προμηθεύονται τα ειδικά χρώματα, στην τιμή των 2 ευρώ το σακουλάκι.

Στην Ημέρα με τα Χρώματα συμμετέχει και η ΑΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, στελέχη της οποίας κάνουν έκκληση και θα συλλέγουν επί τόπου και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, σχολικά είδη (γραφική ύλη, χαρτικά, τετράδια, ντοσιέ, διαφάνειες, φάκελοι κ.λπ.), σχολικές τσάντες (δημοτικής ηλικίας ,γυμνασίου, λυκείου) και καλλιτεχνικά είδη (τέμπερες, ακουαρέλες, μπλοκ ζωγραφικής ελεύθερου σχεδίου, πινέλα, μολύβια ΒΗ2, Β2, Β3, Β4, χαρτόνια, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, γόμες, ξύστρες) για τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών που στηρίζουν ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Επίσης, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για βρεφικά είδη, πάνες, παιδικές κρέμες και γάλατα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.