Έρχεται το 7th Fur Shopping Festival στην Καστοριά, με την υπογραφή του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς

Έρχεται το 7th Fur Shopping Festival στην Καστοριά, με την υπογραφή του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς

Ακόμα ένα μεγάλο εκθεσιακό γεγονός με επίκεντρο την γούνα έρχεται στην Καστοριά. Αμέσως μετά τη διεξαγωγή της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας (International Fur Federation), η οποία θα λάβει χώρα στην Καστοριά, θα ανοίξει τις πύλες του το 7th Fur Shopping Festival στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας από τις 12 έως 14 Οκτωβρίου 2022.

Το Fur Shopping Festival, ένας θεσμός ο οποίος ξεκίνησε το 2016, αποτελεί ακόμη ένα μεγάλο εκθεσιακό γεγονός του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, το οποίο προσφέρεται τόσο για λιανικές όσο και για χονδρικές πωλήσεις. Δεκάδες εκθέτες θα αναδείξουν τα ξεχωριστά προϊόντα τους, ενώ αναμένεται μεγάλη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από όλον τον κόσμο, οι οποίοι ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής.

Οι προετοιμασίες για τον 7th Fur Shopping Festival έχουν ξεκινήσει και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση για το αναλυτικό πρόγραμμα.

Το 7th Fur Shopping Festival διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – HELEXPO, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Καστοριάς και ο Δήμος Καστοριάς. Μέγας Χορηγός του 7th FSF είναι το Διεθνές Δημοπρατήριο Γουνοδερμάτων SAGA FURS.

Οι Αιτήσεις Εγγραφής ξεκίνησαν και ισχύουν έως 14 Σεπτεμβρίου 2022.

Για να σας αποσταλεί η αίτηση παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα γραφεία του οργανωτή (Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς) στα τηλέφωνα: 24670 22353, 23116 και στο e-mail : info@akf.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published.