Σκληρή επίθεση της Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην Μ. Αντωνίου

Επίθεση εξαπέλυσε η βουλευτής Καστοριάς με το ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου στην βουλευτή της Ν.Δ. Μαρίας Αντωνίου μέσω του facebook με αφορμή τη συμμετοχή της σε επίσημη αποστολή της Βουλής στην Τουρκία, στην συνδιάσκεψη των Παρευξείνιων χωρών, εκπροσωπώντας την Ελλαδα, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διπλωματίας και έχοντας το ρόλο της εισηγήτριας για την κοινωνική αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

To post της Ολυμπίας Τελιγιορίδου:

“Θα απαντήσω αναλυτικά στην αθλιότητα και την ασχετοσύνη της κ. Αντωνίου όταν επιστρέψω από την Τουρκία στην οποία βρίσκομαι σε επίσημη αποστολή της Βουλής, στην συνδιάσκεψη των Παρευξείνιων χωρών, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διπλωματίας έχοντας το ρόλο της εισηγήτριας για την κοινωνική αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης. Η αθλιότητα και η συκοφαντία κάποιων για να κρύψουν την ανικανότητά τους ότι δήθεν κάνω ταξίδια, έχουν όρια.”

Νωρίτερα, η Μαρία Αντωνίου καλεσμένη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Αντώνη Παραρά, στη διάρκεια της συνέντευξης και απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου σημείωσε πως η ίδια δεν έχει κάνει ποτέ ταξίδι με έξοδα της Βουλής.

Η επίμαχη δήλωση της Μ. Αντωνίου στον Αντώνη Παραρά και τον Alpha FM

Leave a Reply

Your email address will not be published.