Επιστροφή για το TRIMOREMultisportsTourστην Καστοριά

Επιστροφή για το TRIMOREMultisportsTourστην Καστοριά

Η TRIMORE Sport Events, σε συνεργασία με τον Δήμο Καστοριάς και την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς διοργανώνουν το 2οTRIMOREM.T. Kastoria | ISOMAN2022, στο πλαίσιο του TRIMOREMultisportsTOUR, στις 17 – 19 Ιουνίου 2022.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω των ειδικών συνθηκών που βιώνουμε, το TRIMORE Multisports TOURεπιστρέφει στην υπέροχη παραλίμνια πόλη της Καστοριάς, για να προσφέρει ένα αθλητικό, ψυχαγωγικό και πολιτιστικό event, με αγώνες Τριάθλου και ISOMAN EqualizedTriathlon ενηλίκων και παιδιών διαφόρων αποστάσεων, αγώνες κολύμβησης openwater διαφόρων αποστάσεων, αγώνα ορεινού τρεξίματος και άλλες παράλληλες αθλητικές, ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δράσεις.

Η Καστοριά είναι μια από τις πιο γραφικές πόλεις στη βόρεια Ελλάδα, χτισμένη δίπλα στη λίμνη Ορεστιάδα, με αρχοντικά, παραδοσιακές γειτονιές, βυζαντινά μνημεία και αξιοθέατα, αποτελεί ένα συναρπαστικό τουριστικό προορισμό, που έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό κάθε εποχή του χρόνου και εντυπωσιάζει τους επισκέπτες, ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Με στόχο τη συμβολή στην ανάπτυξη της περιοχής και την παρακίνηση όλο και περισσοτέρων ανθρώπων να βιώσουν ξεχωριστές εμπειρίες με την οικογένειά τους, την παρέα και τους φίλους τους επισκεπτόμενοι εξαιρετικούς Ελληνικούς προορισμούς, σχεδιάσαμε ένα διαφορετικό τριήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ισχυρές τριαθλητικές αναμετρήσεις ενηλίκων TriathlonHalfIron& Olympic distance, ISOMAN quarter&kidsdistance, OpenWater Swimming 10k, 2.5k &0,5k, TrailRunning 21k & 8k, με ευρηματικές fun αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Όσοι έλαβαν μέρος στο 1οTRIMOREM.T. Kastoria | ISOMANμιλούν για αυτόακόμη με ενθουσιασμό και νοσταλγία, οπότε δέσμευση της TRIMORESportEventsείναι να επιστρατεύσει τη φαντασία και την όρεξη της ομάδας της, ώστε να ενθουσιάσει και εκείνους που θα ζήσουντη φετινή διοργάνωση.
Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και οι earlybirdτιμές ισχύουν μέχρι τις 3 Απριλίου. Σας περιμένουμε όλους σε ένα ραντεβού περιπέτειας και δυνατής εμπειρίας.

Δείτε το videoteaserτης διοργάνωσης εδώ και δείτε λεπτομέρειες και δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ!

————-

Website

 

www.diaplous-ssda.gr

www.trimore.gr

Facebook

 

trimoresportevents

xterragreece

SwimRunHydra

Instagram

 

@trimoresportevents

@greecexterra

@swimrunhydra

Leave a Reply

Your email address will not be published.