Επίσκεψη Δ. Αναγνωστάκη και Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στα Γρεβενά

Επίσκεψη Δ. Αναγνωστάκη και Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στα  Γρεβενά

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί (27-08-2016) επίσκεψη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Γρεβενών.

Τον κ. Γενικό Γραμματέα και τον κ. Αρχηγό υποδέχτηκαν o Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Ντζιοβάρας Παναγιώτης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Νταλέτσος.

Ακολούθησε συνάντηση με το προσωπικό της Διεύθυνσης, εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών, παρουσία και του Βουλευτή Γρεβενών, Χρήστου Μπγιάλα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκαν αναλυτικά σε θέματα επαγγελματικού και ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος, που απασχολούν τις τοπικές αστυνομικές Υπηρεσίες και έδωσαν τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις.

Τέλος, μετέβησαν στο Δημαρχείο Γρεβενών, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Γρεβενών, Γεώργιο Δασταμάνη και το Δήμαρχο Δεσκάτης, Δημήτρη Καραστέργιο.

Πηγή: altsantiri.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.