Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή των Σερβίων Κοζάνης(φωτογραφίες)

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή των Σερβίων Κοζάνης

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, 65 και 42 χρονών

Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν -87- δενδρύλλια κάνναβης

Εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης σε περιοχή του Προσήλιου του Δήμου Σερβίων Βελβεντού , φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από -87- δενδρύλλια κάνναβης.

Συνελήφθησαν για την υπόθεση δύο ημεδαποί, 65 και 42 χρονών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποίηθηκε αστυνομική επιχείρηση και έρευνα σε δύσβατη και απόκρημνη δασική περιοχή του Προσήλιου Κοζάνης.

Κατά την επιχείρηση εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε φυσική χαράδρα από την οποία διέρχεται ρυάκι, φυτεία με -87- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -55- εκατοστά έως και -3,2- μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε την ανωτέρω φυτεία καλλιεργούσαν οι προαναφερόμενοι, οι οποίοι και κατελήφθησαν την ώρα που περιποιούνταν τα δενδρύλλια, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

  • διάφορα εργαλεία (ψαλίδια κλαδέματος, φτυάρια κλπ.),
  • διάφορα σύνεργα ποτίσματος,
  • ένα (1) δοχείο φυτοφαρμάκου,
  • δύο (2) σακούλες λίπασμα,
  • μία (1) συσκευασία που περιείχε φύλλα κάνναβης βάρους 46,8 γραμμαρίων και
  • δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 65χρονου, στην Κοζάνη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης η οποία και κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.31082015kaliergeia 31082015kaliergeia1s 31082015kaliergeia4s31082015kaliergeia3s31082015kaliergeia2s

Leave a Reply

Your email address will not be published.