Ένας δρομέας με πρότυπο τον Φόρεστ Γκαμπ

Ένας δρομέας με πρότυπο τον Φόρεστ Γκαμπ

Μια νέα πρόκληση για τη ζωή του έψαχνε ο μαραθωνοδρόμος και λάτρης του τριάθλου Μπάρκλεϊ Άουντερσλαις, με την αγαπημένη του ταινία να αποτελεί τον οδηγό για την επόμενη δοκιμασία του.

Με πηγή έμπνευσης τον Φόρεστ Γκαμπ, τον οποίο υποδύθηκε στην ομώνυμη ταινία ο βραβευμένος ηθοποιός Τομ Χανκς, ο Μπάρκλεϊ έθεσε ως στόχο να διασχίσει τρέχοντας την Αμερική μέσα σε 100 ημέρες.

Ο 23χρονος άνδρας από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ ξεκίνησε το ταξίδι του πριν από περίπου δύο μήνες, με αφετηρία την Καλιφόρνια, έχοντας φτάσει για την ώρα στο Ιλινόις.

Όσο για το καθημερινό του πρόγραμμα; Ξυπνάει στις 6 το πρωί και διασχίζει σχεδόν 50 χιλιόμετρα τη μέρα, έχοντας σκοπό να φτάσει τελικά στο Μέιν, στις βορειοανατολικές ΗΠΑ.

Εφόσον όλα πάνε βάσει σχεδίου, ο Μπάρκλεϊ στις 16 Αυγούστου θα έχει φτάσει στον προορισμό του, έχοντας πρώτα διανύσει περισσότερα από πέντε χιλιάδες χιλιόμετρα σε 14 πολιτείες.

Ο Μπάρκλεϊ, μέσα από το ταξίδι του, επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, συγκεντρώνοντας χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό, σύμφωνα με το Reuters.

 

www.naftemporiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.