Έναρξη για το Rally Greece Off Road 2023

Έναρξη για το Rally Greece Off Road 2023

Πραγματοποιήθηκε χθες η συνέντευξη τύπου των υπεύθυνων φορέων και της διοργάνωσης του 10th Rally Greece off Road 2023 που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή μας. Με βάση το Άργος Ορεστικό αύριο 14/06 ξεκινάει η άφιξη των διεθνών ομάδων που θα συμμετέχουν στους αγώνες και την Πέμπτη 15/06 θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των αγώνων στο ανανεωμένο Νέο Πάρκο του Άργους Ορεστικού, μια προσπάθεια του Δήμου να φέρει τους αγώνες πιο κοντά στην πόλη, κάτι το οποίο αγκάλιασαν οι πολίτες αλλά και οι φορείς. Οι αγώνες ολοκληρώνονται στην Κυριακή 18/06 με την τελλευταία απονομή επάθλων, επίσης στον Νέο Πάρκο του Άργους Ορεστικό

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Θεολόγης, υπεύθυνος της διοργάνωσης, τόνισε ότι φέτος οι συμμετοχές έχουν αυξηθεί, θα παρευρεθούν διεθνώς αναγνωρισμένοι οδηγοί και αποστολές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν ενθουσιαστεί με το κάλλος της φύσης της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Π.Κεπαπτσόγλου αναφέρθηκε στην μεγάλη ετοιμότητα του Δήμου για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, ευχαρίστησε θερμά τους υπαλλήλους του δήμου που δούλεψαν σκληρά για την διοργάνωση και τόνισε το πόσο σημαντική είναι ανάδειξη του τόπου μέσω αυτής της διοργάνωσης και τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να αποφέρει, οικονομικά και όχι μόνο, με την πάροδο του χρόνου.

Ακολουθούν φωτογραφίες και video με αποσπάσματα της συνέντευξης τύπου:

  

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.