Καστοριά: Ελληνογερμανικές ενημερωτικές ημερίδες από τον ΟΓΑ

Καστοριά: Ελληνογερμανικές ενημερωτικές ημερίδες από τον ΟΓΑ

Στην Καστοριά  θα πραγματοποιηθούν  ενημερωτικές ημερίδες, από αύριο Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 έως και την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015, από τις 8:30 έως τις 16:00, στο Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο του Δήμου Καστοριάς.

Την οργάνωση της εκδήλωσης των Ελληνογερμανικών Ενημερωτικών Ημερίδων, ασφαλισμένων που εργάστηκαν ή εργάζονται στην Ελλάδα ή Γερμανία, έχει αναλάβει, ο ΟΓΑ σε συνεργασία με την Deutsche Rentenversicherung Bader Wuttemberg. Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης στους ασφαλισμένους, οι ειδικοί της Deutsche Rentenversicherung θα απαντούν σε ερωτήματα σχετικά με τους χρόνους ασφάλισης, το συνταξιοδοτικό δικαίωμα, το ύψος της σύνταξης και τη διαδικασία αίτησης. Μερικοί από τους υπαλλήλους μιλούν ελληνικά.

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν υπάλληλοι των ελληνικών ασφαλιστικών φορέων ΟΓΑ, ΙΚΑ-ETAM και ΟΑΕΕ προσφέροντας στους ασφαλισμένους ενημέρωση για την προσωπική τους περίπτωση.

Προκειμένου να αποφευχθούν μεγάλες καθυστερήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού για προσωπική ενημέρωσή τους στο χρονικό διάστημα από 25/5/2015 έως 12/6/2015 (ώρες: 12:00 – 15:00) στο τηλέφωνο 213-1519177 της Διεύθυνσης Διεθνών Ασφαλιστικών Σχέσεων του ΟΓΑ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μαζί τους τα δικαιολογητικά σχετικά με την ασφάλιση και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους. Η ενημέρωση είναι δωρεάν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.