Έκθετη η Βαλαβάνη, μετά την ομολογία της μητέρας της – Τι απαντά η ίδια

Την έντονη αντίδραση της Νάντιας Βαλαβάνη προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», στην οποία η μητέρα της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών παραδέχεται με δήλωσή της ότι «λίγες ημέρες πριν το κλείσιμο των τραπεζών “σήκωσε” 200.000 ευρώ από υποκατάστημα τράπεζας στο Ηράκλειο».

«Τα λεφτά είναι οι οικονομίες μιας ζωής, φοβήθηκα και τα πήρα στο σπίτι. Δεν τα έβγαλα στο εξωτερικό όπως άλλοι», φέρεται να δήλωσε η Αλίκη Βαλαβάνη στην εφημερίδα.

Σε ανακοίνωσή της η Βουλευτής Β’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει κατηγορηματικά ότι η μητέρα της διαχειρίζεται μόνη της τα οικονομικά της, ότι δεν είχε και δεν έχει οποιαδήποτε ανάμιξη σ’ αυτά, ότι δεν συμμετέχει στις τραπεζικές της κινήσεις και δεν είχε καμία απολύτως επικοινωνία με οποιοδήποτε τραπεζικό σε σχέση με αυτές.

Ζητεί δε την άμεση παρέμβαση της ελληνικής δικαιοσύνης «ώστε να σταματήσει η εκστρατεία σπίλωσης της τιμής και της υπόληψής μου». Να χυθεί άπλετο φως, να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να τερματιστεί η συκοφαντία και ο κανιβαλισμός, τονίζει η κ. Βαλαβάνη στην ανακοίνωσή της.

 

www.emea.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.