Πρόσκληση συμμετοχής μαθητών σε έκθεση φωτογραφίας από τον Σύλλογο Αθανάσιος Χριστόπουλος

550389_3157533384108_359511890_nΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ»

Ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Αθανάσιος Χριστόπουλος » διοργανώνει έκθεση Φωτογραφίας με θέμα «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ». Η έκθεση θα παρουσιαστεί από τις 12 έως 14 Ιουνίου 2015, στο πεζοδρομημένο τμήμα του πάρκινγκ απέναντι από το κτήριο της Περιφερειακής ενότητας Καστοριάς.

Παρακαλούμε, διαβάστε τις πληροφορίες που ακολουθούν:

Α. ΘΕΜΑ & ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Οι φωτογραφίες που θα εκτεθούν θα έχουν ως θέμα τους τις γειτονιές τις Καστοριάς. Σκοπός της έκθεσης είναι να αναδειχτούν άγνωστες περιοχές της πόλης μας.

Β. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές της E΄ και ΣΤ΄ τάξης όλων των δημοτικώνσχολείων της Καστοριάς.

2. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι τραβηγμένες από τον αποστολέα τους και ΜΟΝΟ. Επιτρέπεται να αποσταλούν φωτογραφίες που έχουν ήδη δημοσιευτεί στο διαδίκτυο.

3. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αποστείλει 1 φωτογραφία.

4. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να αποσταλούν σε ψηφιακή μορφή , έγχρωμες ήνασπρόμαυρες, σε διάσταση 20 x 30 cm.

5. Οι φωτογραφίες αρχικά θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά –ως συνημμένα αρχεία -με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση (a.christopouloskastoria@gmail.com), έως τις 30 Μαΐου 2015, όπου θα αναφέρεται οπωσδήποτε, ονοματεπώνυμο, το δημοτικό σχολείο στο οποίο φοιτά καθώς και στοιχεία επικοινωνίας του μαθητή. Μέλη του τμήματος της φωτογραφικής λέσχης του συλλόγου θα αναλάβουν να ελέγξουν αν οι φωτογραφίες πληρούν τις προδιαγραφές προς εκτύπωση και να επικοινωνήσουν μέσω email με τους μαθητές για τυχόν διορθώσεις. Όταν οι φωτογραφίες θα είναι έτοιμες θα σταλούν στους μαθητές.

6. Όλες οι φωτογραφίες θα πάρουν μέρος στην έκθεση.

7. Το κόστος της εκτύπωσης των φωτογραφιών που θα παρουσιαστούν στην έκθεση θα καλυφτεί από τους ίδιους τους μαθητές.

8. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να παραδοθούν έως τις 5 Ιουνίου στον ή στην εκπαιδευτικό της έκτης δημοτικού του σχολείου στο οποίο φοιτά ο κάθε μαθητής.

Γ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ:

Όλες οι φωτογραφίες που θα αποσταλούν και θα εκτεθούν θα πρέπει να είναι κύριας και αποκλειστικής κυριότητος των δημιουργών τους, και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των δημιουργών τους.

Δ.ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:

Οι πέντε καλύτερες φωτογραφίες θα επιλεγούν από μέλη του τμήματος της φωτογραφικής λέσχης του συλλόγου και οι μαθητές θα βραβευτούν με φωτογραφικά λευκώματα. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της έκθεσης και σε ώρα και μέρα που θα ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν την έκθεση.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Τηλ. επικοινωνίας: Ντάσιου Αλεξάνδρα : 6976677094

Leave a Reply

Your email address will not be published.