Εξιχνιάστηκαν κλοπές από αποθήκη σε περιοχή της Πτολεμαΐδας

Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών, 54 και 64 χρονών, για κλοπή και αποδοχή-διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κατά περίπτωση

Εξιχνιάστηκαν κλοπές από αποθήκη σε περιοχή της Πτολεμαΐδας

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας κλοπές που διαπράχθηκαν το τελευταίο δίμηνο σε περιοχή της Πτολεμαΐδας και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών, 54 και 64 χρονών, για κλοπή και αποδοχή-διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κατά περίπτωση.

 

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι το προηγούμενο δίμηνο ο 54χρονος αφαιρούσε κατ΄επανάληψη από αποθήκη, ιδιοκτησίας 52χρονου ημεδαπού, σε περιοχή της Πτολεμαΐδας διάφορα εργαλεία, χρηματικής αξίας -15.000- ευρώ, μέρος των οποίων στη συνέχεια πούλησε στον 64χρονο.

 

Ακολούθως, μετά από νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 54χρονου βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, ενώ άλλο μέρος αυτών βρέθηκε σε αγροτική περιοχή της Πτολεμαίδας, όπου είχε εγκαταλείψει ο 64χρονος.

 

Ανωτέρω ανευρεθέντα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή των ανωτέρω και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.