Έξαλλος ο Μαρκαριάν: “Φεύγω, να βγει τώρα ανακοίνωση”!

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Σέρχιο Μαρκαριάν στα γραφεία της ΕΠΟ όταν και ζήτησε να ανακοινωθεί επίσημα η πρόθεση του να σταματήσει απ’την τεχνική ηγεσία της Εθνικής.

Κάθε άλλο παρά ήρεμη ήταν η κατάσταση στην οποία ο Σέρχιο Μαρκαριάν αποφάσισε να ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας του με την Εθνική ομάδα. Ο Ουρουγουανός τεχνικός ήταν σε έξαλλη κατάσταση στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Με φωνές και ουρλιαχτά ζητούσε επιτακτικά να βγει η επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας θα έλεγε το “αντίο”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εμφανώς φορτισμένος Μαρκαριάν φώναζε “φεύγω, να βγει τώρα ανακοίνωση, εγώ δεν έχω πει ποτέ κάτι κακό για κανέναν”. Η τελευταία ατάκα φανερώνει πως η απόφασή του να πει αντίο δεν ήταν αποτέλεσμα σκέψης που συνδέεται με την πορεία της Εθνικής και το γεγονός πως στην ουσία έχει αποκλειστεί απ’την τελική φάση του Euro 2016. Τα νεύρα του Μαρκαριάν και η εν βρασμώ “απαίτησή” του να βγει ανακοίνωση απ’την ΕΠΟ με την οποία θα λέει “αντίο” ήταν προφανώς αποτέλεσμα έντασης που προκλήθηκε σε διαπροσωπικές σχέσεις.

Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει στη συνάντηση που θα έχει την Τετάρτη ο Μαρκαριάν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, συνάντηση που θα γίνει χωρίς την παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη, όπως έγινε και την τελευταία φορά που τα είπαν Γκιρτζίκης-Μαρκαριάν.

Πηγή: Contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.