Εκδηλώσεις της εκστρατείας ενημέρωσης για την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για την τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών που θα διεξαχθεί 12-13 Ιουνίου. Την εκδήλωση πλαισιώνουν πολλοί σύλλογοι της Καστοριάς σε συνεργασία με τον σύλλογο Όραμα Ελπίδας υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

orama elpidas


Σειρά εκδηλώσεων για την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών

α) Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 και ώρα 18:00 στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς ημερίδα ενημερωτικού χαρακτήρα για την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

β) Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00 στο Θέατρο Πάρκου Ολυμπιακής Φλόγας εκδήλωση με την συμμετοχή των δημοτικών σχολείων του Νομού Καστοριάς σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους και τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καστοριάς.

γ) Παρασκευή 12 Ιουνίου 19:00-22:00, Σάββατο 13 Ιουνίου 10:00-16:00: Ενημέρωση και λήψη δειγμάτων από το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στα ξύλινα σπιτάκια δίπλα από το σιντριβάνι στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας κατά την διάρκεια των δύο ημερών.

Ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε το 2012. Αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» προς τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα και τις οικογένειές τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.