Εκδήλωση του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καστοριάς και της Φεμινιστική Συλλογικότητα του Άργους Ορεστικού

Εκδήλωση του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καστοριάς και της Φεμινιστική Συλλογικότητα του Άργους Ορεστικού

Στα πλαίσια των δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καστοριάς, και η Φεμινιστική Συλλογικότητα του Άργους Ορεστικού “Δεν αποτελεί ιδιωτική υπόθεση”, θα πραγματοποιήσουν ενημερωτική εκδήλωση με προσκεκλημένο το σύλλογο οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή».

Η εκδήλωση με τίτλο: Ανοίγοντας τη συζήτηση. Ο HIV δεν αποτελεί ιδιωτική υπόθεση, θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 16.30 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά.

Στόχος είναι η ενημέρωση και η ενθάρρυνση της κοινότητας ώστε να προωθηθεί η εξέταση για τον HIV, τις Ηπατίτιδες Β & C και τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα, μέσω της ευαισθητοποίησης του κοινού για τα οφέλη της έγκαιρης εξέτασης των εν λόγω νοσημάτων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του ΠΔΜ, καθώς του Εργαστηρίου Κοινωνικών και Μεταναστευτικών σπουδών.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής του Δήμου Καστοριάς παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης και πληροφόρησης. Νέες Εργατικές Κατοικίες, 2467022122, counsellingwomenkastoria@gmail.gom

Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.