ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ Full Band: Φωτογραφίες από την χθεσινή συναυλία

ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ Full Band: Φωτογραφίες από την χθεσινή συναυλία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συναυλία του Εισβολέα και της ομάδας του στο Θέατρο βουνού στην Καστοριά. Παρά το αεράκι αρκετός κόσμος μαζεύτηκε από νωρίς να ακούσει αρχικά τους ΔΕΚΑ ΕΝΝΙΑ που άνοιξαν την συναυλία.

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά κάποιοι σε αυτή την πόλη δεν θέλουν να την δουν να εξελίσσεται και έκαναν ψευδή καταγγελία για μη τήρηση των μέτρων που φυσικά η αστυνομία το διαπίστωσε μόλις έφτασε στον χώρο της συναυλίας και συνεχίστηκε κανονικά!

Δείτε φωτογραφίες του Βασίλη Νότη

Διοργάνωση: Unmute Records

 

 

2 Responses to "ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ Full Band: Φωτογραφίες από την χθεσινή συναυλία"

 1. Σωστός νοικοκύρης   5 Σεπτεμβρίου, 2021 at 9:57 πμ

  Πολύς και αναίτιος θόρυβος, ποιότητα μηδέν, πολιτιστικό όφελος ανύπαρκτο, από ένα συνοθύλευμα άγνωστων και άμουσων «καλλιτεχνών». Οι διατάξεις περί κοινής ησυχίας, ουδόλως τηρήθηκαν και η αστυνομία ΔΕΝ έκανε σωστά τη δουλειά της. Κατά τα αλλά, αναρωτιέστε γιατί αυξάνουν τα κρούσματα COVID στην Καστοριά.

  Απάντηση
  • Press Room   6 Σεπτεμβρίου, 2021 at 12:04 μμ

   Καλησπέρα Σωστέ νοικοκύρη! Το ότι δημιουργήσατε ψεύτικο όνομα και λογαριασμό email σημαίνει πως έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο και σας ζηλεύουμε γιαυτό. Αν έχετε κάποια αντιπρόταση για καλλιτέχνες “με μούσια” ευχαρίστως να την μοιραστείτε μαζί μας και με τους αναγνώστες! Μπορείτε να αναλάβετε πρωτοβουλία και να διοργανώσετε κι εσείς κάποια εκδήλωση με δικά σας χρήματα προφέροντας πολιτιστικά στην πόλη. Αν πάλι προτιμάτε κρυμμένος στην ανωνυμία να κάνετε τον “ρουφιάνο” της πόλης φροντίστε να έχετε το θάρρος οι καταγγελίες στην αστυνομία να γίνονται επώνυμα!

   Απάντηση

Leave a Reply

Your email address will not be published.