Γιάννενα: Έριξαν έγκυο στη λίμνη για να αποβάλλει

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων τρεις κάτοικοι των Ιωαννίνων συνελήφθησαν εχθές το απόγευμα έπειτα από καταγγελία νεαρής γυναίκας, η οποία υποστήριξε ότι την πέταξαν δια της βίας στη λίμνη προκειμένου να αποβάλλει το έμβρυο που κυοφορεί.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η νεαρή που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, ευρισκόμενη σε κατάσταση σοκ, πήρε τηλέφωνο στο 100 και κατήγγειλε ότι ο σύντροφος της, μαζί με τρεις ακόμη φίλους του, την πέταξαν στα παγωμένα νερά της λίμνης των Ιωαννίνων για να αποβάλει.
Η κοπέλα κολύμπησε και κατάφερε να βγει στον παραλίμνιο δρόμο. Αμέσως, κινητοποιήθηκαν οι άνδρες της ΟΠΚΕ και λίγο αργότερα συνέλαβαν το σύντροφο της και στη συνέχεια προσήγαν τους άλλους δύο, ενώ καταζητούν ακόμη ένα άτομο.
Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών με τις κατηγορίες για έκθεση σε κίνδυνο κατά συναυτουργία και απόπειρα τεχνητής διακοπής εγκυμοσύνης. Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στο ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη, ενώ με τη σειρά τους υπέβαλαν μήνυση στην νεαρή γυναίκα, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.