Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν στη φυλακή στον γιατρό που δολοφόνησε την 36χρονη

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν στη φυλακή στον γιατρό που δολοφόνησε την 36χρονη

Μετά από μία «μαραθώνια» απολογία  προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρονος αγγειοχειρούργος από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης  Γεωργιανής.

Τώρα νέες πτυχές της υπόθεσης έρχονται στο φως τη δημοσιότητας.  Η δικηγόρος του συζύγου του θύματος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του «Ε» είπε:

«Είναι δεδομένο ότι η δολοφονία έγινε μέσα στο νοσοκομείο. Η Ντιάνα μπήκε μέσα στο νοσοκομείο, συνάντησε τον συγκεκριμένο γιατρό για ιατρικούς λόγους και αυτό το ραντεβού κατέληξε στο θάνατό της. Για ποιο λόγο; Αυτό πρέπει να αναζητηθεί στην προσωπικότητα του κατηγορουμένου, ο οποίος εμφανίζει μια προβληματική συμπεριφορά, μία αξιόποινη συμπεριφορά και θα πρέπει να απασχολήσει την κυρία ανακρίτρια».

 

«Δολοφονήθηκε μέσα στο Ιπποκράτειο. Γι’ αυτό έφερε ( σ.σ.ο γιατρός) το αυτοκίνητο από το πάρκινγκ, κατέβασε και φόρτωσε το πτώμα και για αυτό έφυγε από την εφημερία του και διανύει ολόκληρο το πρώτο «πόδι» ( σ.σ.της Χαλκιδικής). Στο τελείωμα της διαδρομής βρέθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας…» πρόσθεσε.

Ο κατηγορούμενος μέσω της δικηγόρου του εξακολουθεί να αρνείται πως είχε σχέση με το έγκλημα.

Η ίδια δήλωσε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί να έχει κίνητρο για τη δολοφονία της άτυχης μητέρας, ενώ, όπως αποκάλυψε η δικηγόρος του, ο γιατρός έπεσε θύμα επίθεσης μέσα στη φυλακή, από ομοεθνείς της άτυχης 36χρονης.

Πηγή: topontiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.