Εγγραφή των πρωτοετών στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ χωρίς να μεταβούν στις Γραμματείες – Δείτε τι εξετάζεται!

Εγγραφή των πρωτοετών στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ χωρίς να μεταβούν στις Γραμματείες – Δείτε τι εξετάζεται!

Νέο τρόπο εγγραφής των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση εξετάζεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα εξετάζεται η πραγματοποίηση των εγγραφών να πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικού συστήματος με σκοπό την απλούστευση και τη διευκόλυνση της διαδικασίας εγγραφής των νεοεισαχθέντων, χωρίς να απαιτηθεί η άμεση μετάβασή τους στις Γραμματείες των Τμημάτων, στα οποία θα έχουν εισαχθεί.

Επίσης να αναφερθεί πως στις 17 Ιουλίου 2015, ήταν η προθεσμία για την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Γι αυτό το λόγο, αύριο Παρασκευή, όλα τα Λύκεια της χώρας θα λειτουργήσουν για την υποστήριξη των υποψηφίων. Εφιστάται η προσοχή στους υποψηφίους να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου, καθώς μετά τη λήξη της προθεσμίας, η σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή θα κλειδώσει και κανένα εκπρόθεσμο μηχανογραφικό δελτίο δεν θα μπορεί να γίνει δεκτό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.