ΕΑΠ: Ξεκινάει η αποστολή των δελτίων μετακίνησης φοιτητών

ΕΑΠ: Ξεκινάει η αποστολή των δελτίων μετακίνησης φοιτητών

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 16/01/2017 θα ξεκινήσει η αποστολή των Δελτίων Μετακίνησης Φοιτητών. Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί τμηματικά, με απλό ταχυδρομείο, στη διεύθυνση επικοινωνίας που έχετε δηλώσει στο Τμήμα Μητρώου Φοιτητών. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 20/01/2017.

Επίσης το ΕΑΠ ενημερώνει ότι η φόρμα αίτησης έκδοσης του Δελτίου Μετακίνησης Φοιτητή στην πλατφόρμα “Υπηρεσίες Μητρώου και Οργανωτικά Στοιχεία” (http://open.eap.gr), θα παραμείνει ανοικτή, για την εξυπηρέτηση όσων φοιτητών δεν κατάφεραν να υποβάλλουν το αίτημά τους.

Για τα αιτήματα που θα υποβάλλονται στο εξής η έκδοση και η αποστολή του Δελτίου Μετακίνησης Φοιτητή θα γίνεται τμηματικά με τον ίδιο τρόπο. Υπενθυμίζεται ο τρόπος υποβολής αίτησης έκδοσης του Δελτίου Μετακίνησης Φοιτητή, σύμφωνα με τον οποίο θα πρέπει οι φοιτητές του ΕΑΠ να επισκεφθουν την πλατφόρμα Υπηρεσίες Μητρώου και Οργανωτικά Στοιχεία (http://open.eap.gr) και εφόσον εισέλθουν στην υπηρεσία με τη χρήση των προσωπικών κωδικών , θα πρέπει να μεταβούν στην καρτέλα «Δελτίο Μετακίνησης Φοιτητή».

Στη σελίδα αυτή και ακολουθώντας τις οδηγίες που θα αναγράφονται εκεί, θα μπορούν να συμπληρώσουν την Πόλη/Χωριό όπου διαμένουν και να αναβάσουν φωτογραφία τύπου ταυτότητας.

Οι παροχές του Δελτίου Μετακίνησης Φοιτητή, είναι οι ακόλουθες:

ΚΤΕΛ: · 50% Έκπτωση από και προς τον τόπο διαμονής στις Πόλεις: Αγρίνιο, Αθήνα, Βόλος, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Λάρισα, Πάτρα, Ρόδος, Τρίπολη, Χανιά

ΑΚΤΟΠΟΛΟΪΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ:

· ANEK LINES: 50% Έκπτωση σε οικονομική θέση και αριθμημένα καθίσματα, 30% έκπτωση σε καμπίνα (πλην LUX), 20% έκπτωση σε αυτοκίνητο ή δίκυκλο

· BLUE STAR FERRIES: 50% Έκπτωση

· FAST FERRIES : 50% Έκπτωση

· GOLDEN STAR FERRIES: 50% Έκπτωση

· MINOAN LINES: 50% Έκπτωση σε οικονομική και VIP θέση, 30% έκπτωση σε καμπίνα (πλην LUX-μονόκλινη), 20% έκπτωση σε δίκυκλο ή αυτοκίνητο.

· AEGEAN SPEED LINES: 35% Έκπτωση

· HELLENIC SEA WAYS: 35% Έκπτωση

· ZANTE FERRIES: 35%

Έκπτωση ΤΡΑΙΝΟΣΕ: · 20% Έκπτωση στη Β’ θέση Αθήνα-Θεσσαλονίκη/Θεσσαλονίκη-Αθήνα και ενδιάμεσους σταθμούς

ΜΟΥΣΕΙΑ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ: · Ελεύθερη είσοδος

Πηγή: www.dikaiologitika.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.