Δύο σημαντικές εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία της η Μαρία Αντωνίου απευθύνοντας εγκάρδιο χαιρετισμό

Δύο σημαντικές εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία της η Μαρία Αντωνίου απευθύνοντας εγκάρδιο χαιρετισμό

Σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Καστοριά την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση των διοργανωτών.

Πρόκειται για την 2η Επιστημονική Νοσηλευτική Ημερίδα του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, με θέμα “Προοπτικές της Νοσηλευτικής Επιστήμης στην Ελληνική Πραγματικότητα”, Ημερίδα που διοργάνωσε η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Καστοριάς και έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις της νοσηλευτικής επιστήμης.

p1140277

Δίνετε καθημερινά ένα κομμάτι του εαυτού σας, προσφέρετε στον συνάνθρωπο, τον βοηθάτε, τον ανακουφίζετε. Δικαίως λοιπόν το νοσηλευτικό επάγγελμα θεωρείται πάνω απ’ όλα λειτούργημα, με βασικές συνιστώσες τη συγκινητική αφοσίωση, τη μεγάλη ανθρωπιά και την προσφορά αγάπης”, ανέφερε η Μαρία Αντωνίου στον σύντομο χαιρετισμό της, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καστοριάς για όλα τα τρέχοντα ζητήματα στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας παρακολούθησε μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα συνεδρία του Συλλόγου Φίλων Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, στο πλαίσιο  των «δράσεων σπουδαστηρίου τοπικής ιστορίας», του Συλλόγου, με άκρως ενδιαφέροντα θέματα και αξιόλογους επιστήμονες-ομιλητές.

p1140328

 Η Μαρία Αντωνίου στον χαιρετισμό της τόνισε την αναγκαιότητα των δράσεων αυτών, συγχαίροντας τους διοργανωτές και καλωσορίζοντας τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές, υπογραμμίζοντας πως “τέτοιου είδους δραστηριότητες συμβάλλουν αποφασιστικά, ουσιαστικά και διαχρονικά στην προβολή και την ανάδειξη της πλούσιας κοινωνικής, πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς του τόπου μας”.

 

 Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα facebook: https://www.facebook.com/maria.antoniou.official/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.